bacaktaysa 3 temel olmak üzere 5 hareket yapıyorsun. ileride iyi şekilde eklem sıkıntısı yaşayacaksın
Hocamıza Katılıyorum.
Tekrar eski bilgilerden hareket ederek,
FullSquatın arkasından En guzel hareket deadlifttir.
Ancak FullSquat arka bacağı çok daha fazla çalıştırdığı için peşinden Quadriceps çalışması yapmalıyız. Fullsquat ve Squat arka bacak kaslarına çok fazla güç bindirir sebebide bu.
ancak yinede benim tercihim fullsquat ve deadlifttir. Bu iki hareket son derece etkilidir zaten.
Quadriceps içinde, leg curl yapılmalıdır.
Fazla dinlenmesseniz çok daha etkili sonuçlar alırsınız.
1 dakika dinlenme yeterlidir.
Vücudu cok buyuk stress altına iter ve gelişimide hızlandırır.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:58 ----------

merhaba arkadaşlar..ben spor yapıyorum..
40 dk koşu
150 tane mekik
50 tane kol(dambıl)
50 tane omuzlara(dambıl)
bel çevirme
ama göğüslere nasıl çalışcam bilmiyorum,,göğüslerim fazla geniş olmaması için az ağırlıkla mı çalışcam,,çünkü bende biraz yağ var 1.80 boy 81 kilo..bi yardımcı olurmusunuz.bunun için,içinde koşu da olan program yazarmısınız.. aynı resimdeki gibi az kaslı olmak istiyorum.
O resimdeki az kaslımı sanıyorsun. Onu yapmak 1.5 yıldan daha fazla zamanını alır.
ayrıca böyle örnek resimler getirip böyle olmak istiyorum demek cok saçmadır.
beyenmeni anlıyorum ama, belki ondan çok daha iyisini başaracaksın.
Sende azmini ve iradeni kullanırsan zamanla daha iyisini başarablirsin.
ayrıca idman planın yanlış.
Öncelikle salona gitmiyorsan
Push up(şınav) bayır aşağı ve bayır yukarı çekmeni öneririm. Ayrıca programındaki 150 mekik çok fazla. 40 dakika koşmak yerıne 20 dakika intervalli çalışma uygulamalısın.
Mekik iki-3 gunde bir yedire yedire yavas yavas 20x3 yapacaksın. Şınav sayısı ise 10 tane ile baslayarak haftada 2 tane arttiricaksın. Şınav çok iyi bir harekettir. Omuzlar arka kollar ön kollar göğüslerini çok iyi etkiler. ( bayır aşağı ve bayır yukarı çekmeni öneririm)
3x10 ile baslayıp zamanla 3x20 ve 4x20 lere kadar getirebilirsin.
Birde barfiks almanı öneririm eve.
Bunlar kendi ağirliğinla kuvvet kazanmanı sağlar.
Bir sıkı idman daha soyliyim. Balyozla lastiğe vurmak ellerde ağırlık taşımak gibi.
sıkı idmanlar senı hedefine ulaştırıcak.