Rich Piana / Mutant (Body Building Dizisi)

Herkese selam,

internette tesadüfen rastladığım bir dizinin haberini vermek istedim. Rich Piana'nın başrolünde olduğu,kariyerinden vs bahsettiği güzel bir dizi. İzlediklerim oldukça etkileyiciydi açıkcası.

izlemek isteyenler için 1.sezon 1.bölüm linkini veriyorum,bölümlern devamı sayfada mevcut zaten;

SERIES ONE Ep #1 Introduction with SUPERMUTANT Rich Piana - YouTube

bu arada gördüğümde şaşırdığım ve hoşuma giden detay ise dizinin müziklerini bir türk müzisyenin yapıyor olması. Mustafa Yazıcıoğlu ismindeki Türk müzisyen Hollywood'da bir çok filmin ve özellikle de bod building ile alakalı pek çok projenin müziklerini hazırlamış, çok beğendim. Bahsettiğim dizinin birde soundtrack albümü var hatta;

"MUTANT Leaving Humanity Behind" Soundtrack 1st Edition - YouTube

Synthol oldugunu bizzat kendisi soyledi bir videosunda,ama kollari muthis gorunuyor..

belki bu kadar abartmasaymış syhntholu kullanıpta estetiği bozmayanların arasında olabilirmiş.özellikle tricepsi fazla abartmış.

Bence vücudu berbat görüntü itibariyle hacimden başka hiçbirşey yok hiç estetik değil, Bir olimpialar gibi parçalı kaslara sahip değil, mutant markası artık bedava ürün de verse gözümden düştü..

amaç nedir?başkalarını mı kandırmak,kendini mi kandırmak,varsay kandırmak istiyor,neden?işi bilen birisi baktı mı anlıyor,e bu işten hiç anlamayan birisini kandırıp ne yapacaksın?1 saat sonra aklına gelmez o vücut bir daha.tamamen hastalık,bağımlılık...

savunduğumdan filan değil bende synthol olduğunu düşünüyorum ama
synthol'se bu kadar yüksek ağırlıkları nasıl kaldırıyor ? Olimpiklar barla sağlam skull crusher yapıyor.
Rich Piana training arms (heavy and intense) motivational! - YouTube

synthol'lü dendiyse adam baştan aşağı synthol ile şişmemiş, ciddi anlamda kas kütleside mevcut dolayısı ile gücüde yerinde, synthol ile sadece biraz kendine rötuş yapmış okadar biraz abartsada...
adam neredeyse 100 kiloyla barbell curl yapıyor,
Rich Piana 225lb barbell curls - YouTube

Son düzenleme:
hani bi baslik vardi ya maddi probleminiz olmasa nasi idman yapmak ne gibi kurler yapmak istersiniz diye.. iste elemanin mantik da o yani.

adami neden musabik gibi degerlendiriyorsunuz onu anlayamadim.

taninan unlu biri estetik sac ektirme synthol falan takiliyo iste, y. morgulun miami versiyonu :D

Back
Yukarı