Roelly Winklaar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cadocx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cadocx

Üye
Daha geçen seneye kadar amatör bir sporcuydu en son new york pro yu dennis wolf,toney freeman gibi isimlerin önünde yer alarak 1.bitirdi ve olympiada yarışmaya hak kazandı müthiş bir genetik
2005-2010
index.php

4560821732_aca467a4cc_b.jpg

antrenörü ve roelly kadıncağız ufacık kalmış yanında :Dhttp://www.getbig.com/boards/index.php?PHPSESSID=4de9125d06132b598301ac5fbe0de8

o kalf ne öyle..tabi önkollarda dehşet kalın..
hele sondaki resimde resmen kas kütlesi manyağı olmuş..

yalnız şunu belirtmek lazım adamın boyu 5'6" yani 1.68m..

evet boyu baya kısaymış 175 civarıdır diye tahmin ediyodum bu arada kardeşide bodybuilder quincy winklaar 2010 da arnold amateur da yarıştı kendi sikletinde 5. olmuş

Mükemmel bir genetik antremandan yeni geldm yine gidesm geldi helede 5 senedeki gelismi cok hirs verici

hayata bi daha gelip istediğim ırkı seçme hakkım olsa zenci olmak isterdim...bodybuilding zencilere çoook yakışıyor...sonradan zenci olmak için bi yöntem varmı acaba...sadece ten rengim değişse yeter...başka bişiye gerek yok :)

Pylaşım güzel, gelişim güzel ama olayı sadece genetiğe bağlayıp atmayın lütfen.

Kollar ve kalflar çok iyi genetikte güzel 5yılda bayağı büyümüş veya yaşlanmış :)

Göbeğe bakın yazılmış ama o göbek değil sadece iyi beslenmeden dolayı olan bir şişkinlik :)

1 bu adama zenci demişler asla zenci deyil boyasız halini görün beyaz bir insan.
2. o kadın antrenör cidden çok önemli biri dennis wolf dur ronney rockell dir markus rülh dür almanyadaki bütün bodycileri o kadın çalıştırıyor.
3. bu adamın yapısını hiç beyenmiyorum. çok garip.

Bu adamdan beklenti daha yüksek seviyedeydi
ama son olympiada istenilen hedefe ulaşamadı diye düşünüyorum.

arkadaşlar bu arada kendisinin dişleri çürük oldugu için çok acı çekiyormuş
çok hastalanmış vsvs 2011 2013 arası dişleri çürüdüğü için spora ara vermiş
nekadar doğrudur bilmiyorum kaynak : 2012 muscular development Ask : the dutch Roelly winklaar

Triceps ve ön kolları muazzam ve kendini kasınca gözleri kaybolan bir adam:)

Back
Yukarı