Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Rollin dedi:Oyle ozel bir beslenmem yok yani gunde 3 ogun yemek yiyiyorum genelde et yeriz.
Supplement kullanmiyorum
haftada 4 gun antreman yas 18
genetik olarak cok kotuyum.
Rollin dedi:Merhaba arkadaslar ben Rollin 7 aydir body building yapiyorum.
Vucut resimlerim asagida
Boy 1.87
Kilo 76
Sizce eksiklerim neler acimasizca elestirin.
rollin öncelikle genetiğinin kötü olduğunu hemen anlayamazsınbelki beslenme, antrenman ya da uyku düzeninde bir eksiklik vardır değil mi? Ancaak 7 aya göre vücut biraz geri kalmış. Bir de sana şunu sormak istiyorum. msjlarında gözüme çarpmadı. salonda mı çalışıyorsun evde mi? bunu öncelikle belirt ve çalışma programını bir yaz. arkadaşlarla hep beraber bir bakalım. ilk aylardaki gelişme aslında çok mükemmel olmalıydı. çalışma programının doğru olmamasından da kaynaklanıyor olabilir. bir de sıkı beslen. hacim kazanmalısın ve bunun için yemek zorundasın. bu forumu takip et bak gör zımba gibi olacaksın. ok?
şimdi rollin burada suplement kullanmadığını yazmışsın. daha sonra aşağıdaki linkte benim görüşümün altına " Ben de kullandım ama haplar çok büyük" diye msj atmışsın.Rollin dedi:Oyle ozel bir beslenmem yok yani gunde 3 ogun yemek yiyiyorum genelde et yeriz.
Supplement kullanmiyorum
genetik olarak cok kotuyum.
Rollin dedi:Salonda calisiyorum
Antreman programim klasik programlardan
Yani gogus sirt
omuz biceps
bazen bacak omuz
Genelde gogus biceps
Omuz triceps
Bazen gogus ve sirt giriyorum aslinda birazda o anki performansima gore degisiyor.
cherokee dedi:şimdi rollin burada suplement kullanmadığını yazmışsın. daha sonra aşağıdaki linkte benim görüşümün altına " Ben de kullandım ama haplar çok büyük" diye msj atmışsın.Rollin dedi:Oyle ozel bir beslenmem yok yani gunde 3 ogun yemek yiyiyorum genelde et yeriz.
Supplement kullanmiyorum
genetik olarak cok kotuyum.![]()
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=3389&postdays=0&postorder=asc&start=60
Sana şimdi önerceğim şey Flexor Hoca'nın yeni başlayanlar için foruma yazmış olduğu programı harfiyen uygulaman. Bu ilk programı bitirdikten sonra oradaki ikinci aylık programa geçersin ve 3. aydan sonra bölgesel program yazılır.
Rollin dedi:cherokee dedi:şimdi rollin burada suplement kullanmadığını yazmışsın. daha sonra aşağıdaki linkte benim görüşümün altına " Ben de kullandım ama haplar çok büyük" diye msj atmışsın.Rollin dedi:Oyle ozel bir beslenmem yok yani gunde 3 ogun yemek yiyiyorum genelde et yeriz.
Supplement kullanmiyorum
genetik olarak cok kotuyum.![]()
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=3389&postdays=0&postorder=asc&start=60
Sana şimdi önerceğim şey Flexor Hoca'nın yeni başlayanlar için foruma yazmış olduğu programı harfiyen uygulaman. Bu ilk programı bitirdikten sonra oradaki ikinci aylık programa geçersin ve 3. aydan sonra bölgesel program yazılır.
Arkadasim almisti bende 6-7 tablet kullandim deneme amacli ama iyi bir urun oldugun biliyorum o yuzden yazdim.