Ronnie bile küçük kalmış bu adam favorim (Sean Allan)

Öncelikle kendimi tanıtıyım konyadan ilyas yaş 19 3 aydır body yapıyorum forumun hastasıyım uzakdogu sporları(hapkido) yapıyorum boks manyağıyım ayrıca mike tyson hayranıyım selcuk üniversitesinde işletme okuyorum 1.sınıfın henüz çaylak sayılırız ayrıca flexor abinin hayranıyım :D :D :D (flexor bizi salona götür) :D :D :D

Şimdi gelelim sadede colemanı hepiniz bilirsiniz (bkz insan hayvanı) ama bu adamın yanında coleman bile küçük kalmış adamın adı sean allan :o :o :o

bakın o kısa boylu olan SHAWN RAY :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Gerçekten devasa bir adam. 1.95 civarı boyu, off-seasonda 160kg. civarı, kolu 60cm . Pro Card almaya çalışıyor ama daha alamadı ve alması zor gibi çünkü NPC yarışmalarında ilk 10a girmekte bile zorlanmış son 2-3 senede. Yine de çok görkemli duruyor.

yaw bu adam aşmış yaw.bacağımdan büyük kolu var :D

ooooooooooooooooooooooooo
ronnie nin papucu dama atilmis...

bu hatuna ne demeli bu da bi 2 metre vardır herhalde...

markus_ruhl dedi:
ooooooooooooooooooooooooo
ronnie nin papucu dama atilmis...
pabucu dama atılan ronnie coleman niye hala mr.olympia.8 yıldır bu adamda nerdeymiş şimdi gelmiş ronnie yi bitirmiş.resim 2004 yılına ait ronnie 2005 de mr.olympia oldu.demek ki neymiş pabucu damda bile olsa ronnie 1 numara.her ne kadar ronnie coleman 'ı sevmesemde hakkını vermek lazım.ronnie ne üzülmüştür ama onu sevmiyorum diye :badgrin: :D :idea:

İlk resimde Ronnie'nin suratındaki "Nerden çıktı lan bu adam şimdi?" ifadesine hasta oldum. :)

Ya nası bişi o insan azmanı :shock: daa öncede görmüştüm bu adamı,bu adam nie derece alamıo torpili mi yok ;:::)

hakikaten neden bu herif olympia'da yok?

*yoksa definisyon mu? bu herif bunları yapıyorsa, o definisyonu da yapması lazım...
ve Ronnie'i eve yollaması lazım... :lol: :badgrin:
***o boyda, kolu 60 cm yaptıysa, 70 cm'inide yapabilir ve "gelmiş geçmiş" en uzun-en büyük-en iri vücutçu olur çıkar... :roll:
neden değil acaba? :? :(

neyse, bu güzel paylaşımın için +rep...
ilk defa gördüm bu herifi, ilk defa! senin sayende... bodyforumtr sayesinde... ;)

saygılar... 8)

yahoo'dan sitesini de buldum...

http://www.bigseanallan.net/

*giriş sayfasında, yarışma pozları var, gayet estetik-vücütlü ve definisyonlu-gayet iyi, ÜSTELİK en uzun-en iri olanı-olabileceği vb...
*gene güzel demiş, jöntürk, demek ki bu herifin torpili yok! :!: öbür türlü, yazık, adamı harcıyorlar...
ama olsun, Ronnie ile fotoğraf çektirmiş ya, onun suratını şapalak yapmış, bu da yeter şimdilik...
*ilginç, bir de, geçmiş pro-heriflerin yanına, "aha işte bu o" der gibi elini-parmağını göstermiş, ulen sen kendine baksana!... :D

A aaa nası definasyon yomuş adamda walla benim gördüğüm kadarıyla sitedeki resimlerinde gayet define resimleri var ama profosyoneller nasıl görür bilemicem ayrıca adamın göğüslerine hayran kaldım çok geniş göğüsleri var..

sitesini inceledim video yu izledim.. bence o boya ve kiloaya gore mukemmel bi formu war.. bu adam olympiada ilk 3 olmalı.. juri deiliz detaydan anlamıoruz.. ama konu büyüklük hacim ve sekil beraber ise, bence bu adam NO:1

Pump Forever dedi:
sitesini inceledim video yu izledim.. bence o boya ve kiloaya gore mukemmel bi formu war.. bu adam olympiada ilk 3 olmalı.. juri deiliz detaydan anlamıoruz.. ama konu büyüklük hacim ve sekil beraber ise, bence bu adam NO:1

kesinlikle katılıyorum aslında birazda arnoldu andırıyor gögüs ve kol acısından kesinlikle cok fit,estetik ve hacimli bi vücud kesinlikle derece alması gerekir.

O zaman biz bodyforumtr olarak bir yarışma düzenleyelim çağıralım ronnie sean marcus falan filan kim varsa aralarından sean ı birinci yapalım ;:::) aslında güzel bi fikir bu adamlar olmayabilir ama Türkiye genelinde olabilir?? :roll: :roll:

adam iri olabilir ama kas hatalrı parcali degil bence bu adamın olimpialarla kıyaslanması bile yanlıs :)

Sitesindeki fotolarında gayet parçalı olduğu görüntüler var..(yoksa photoshop mu ;) ;)

Back
Yukarı