Ronnie Cole Signature Series

Evet arkadaşlar son zamanlarda takip ettiğim ronnie coleman ın kendi nutrition şirketinin ürünleri 15 güne ülkemize geleceği haberini aldım.ve başlıgı açma gereği duydum.gördüğüm kadarıyla güzel ürünleri var şimdiden göz atmak lazım.

https://www.ronniecoleman.net/index.php

imgres

Son düzenleme:
Hangi firma getiriyor acaba bir bilgin var mı? Nerede satılacak yani :)

Araştırdım gerçekten fiyatları çok yüksek Amerikada bile.

50 servislik protein tozu 60 dolar
25 servislik gece almak için üretilmiş zma gaba arginine ürünü 42dolar
30 servislik pre-workout 42 dolar
30 servislik testo booster 55 dolar.

Burada fiyatlar ne olur siz düşünün :)

Son düzenleme:
bilgim var özel mesaj olarak devam edelim.sitemize ayıp olmasın sonucta sponsorumuz var açık adres vermek uygun olmaz

Ürünlerin içeriklerine bakmak lazım değecek kadar iyi ise neden verilmesin :D

10-15 gün içerisinde gelecekmiş.ve sandıgınız kadar çok pahalı olmayacakmış arkadaşlar.bilgilerinize

kimse kullanmayınca iş başa düştü diyip aldım bitane :)

pro antium aldım dün, şuan için sadece tad olarak değineceğim,
ben hayatımda böyle güzel bir protein tozu içmemiştim, erimiş dondurma gibi olağan üstü bir tad :)

etki bakımındanda ileriye dönük işe yarayacağından kuşkum yok, biraz kullanayım bakalım belli olur

burada eklemeler yaparım

Ronnie her zaman sevmişimdir çünkü genelinden farklı olarak evli ve 5 kızı var yani aile babası olarak bakınca çok sempatik bi adam:D Fiyatları ucuzlar ama ucuzlamasa bile bu adamı idol olarak gören bir fan kitlesi var her türlü satar ama eminim ki piyasaya uyum sağlıcaktır bi süre sonra.

bugün aldım ve kullandım tat olarak yorum yapıcam sadece evet güzel dediğiniz gibi erimiş çikolatalı dondurma gibi ama sanki karışma olarak biraz sıkıntılı onun dışında içerik olarak da güzel bence

her ölçekte 5gr creatine var, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilr mi? nasıl kullandınız? antrenman günleri 2 boş günler 1 şeklidne mi? bizim pro sporcu bir abimiz içindeki creatine miktarından dolayı sanki creatine yüklemesi yapıyormuş gibi ilk 7gün günde 3-4 ölçek 7günden sonra ant. günleri antrenman sonrası, boş günler uyanır uyanmaz alınabilir demişti açıkçası ilgimi çekti ve mantıklı geldi, ayrıyetten creatine mono almaya gerek yok gibi, evet ürün pahalı ama en ucuz creatine mono 40tl civarında(gaspari qualitine) sonuç olarak creatine + protein 195 tl diye bakarsak çok da abartı bir fiyat değil. örnek olarak söylüyorum; prostar + creatin mono kombini yapayım deseniz 215tl civarı sonuçta

Arkadaşlar diyelim ki spor sonrası 1 ölçek aldık 29 protein gayet güzel ve bunun yanına da 5 gr creatine alıyoruz.Peki ben protein tozunu sabah kalkınca da 29 gr protein olarak kullanmak istiyorum.Fakat içerisindeki 5 gr creatini sabahta almış oluyoruz.Yani günde 10 gr creatine gereğinden fazla,bu tozu günde 2 ölçek kullanamayacak mıyız?

Back
Yukarı