Ronnie Coleman'ın mutfağı :)

0.27 de kı sanırım pırınc

2.41 dekı tavuk

3.07 dkeı tabıkıde cıkolata sosu degıl hahaha :) bızdekı barbeku sosounun degısık halı gıbı bısey

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:08 ----------

knec aynı anda yazmısız gormedım cevap verdıgını aynı cevab olmus :)

ağız tadına göre kullanılan soslardan, ronnie çok seviyor barbekü sosunu, başka birkaç videosunda daha her et yemegine mutlaka katıyor barbekü sosunu

Bende alacaktım bu barbekü sosundan ama içeriginde %5 şeker ve kahverengi şeker yazıyordu bıraktım hangi markanınki iyidir tam bilmedigim için vazgeçtim acaba önere bileceginiz markalar varmıdır?

Bende alacaktım bu barbekü sosundan ama içeriginde %5 şeker ve kahverengi şeker yazıyordu bıraktım hangi markanınki iyidir tam bilmedigim için vazgeçtim acaba önere bileceginiz markalar varmıdır?

o kadar sekerden pek bısey olmaz kullanabılırsın zaten 10 gr koycaksın buda 1 gr bıle etmıyor bır kullanımda

barbekü sosu burger kıngtekı kadar güzel olan bir marka bilen var mı? varsa yerini söyleyebilir mi?:)

benimde aklıma geldi ama herseyin hesaplısını ve büyüğünü almaya alışmışım ufacık şey kesmiyor şöyle 2kglık falan yapsalarda alsak:)

haha 2 kg'lığını ben 3 senede zor tüketirim. al 10 tl ye 20 kutu gider herhalde 1 ay sana. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:03 ----------

kühne'nin texas bbq sensation diye bir sosu var burger king'in barbekü sosuna benziyor hatta bence daha iyi migroslarda var 250 gramlık şişeleri 6-7 tl gibi birşey.

İlerleyen dakikalarda tavuk ve pirinç diye söylüyor. Sosun da yakın çekimi gösterilmiş :)

Ayrıca Big Ron'u böylesine gülerken görmek de güzel :)

Son düzenleme:
Hahaha bu konuyu görünce Ronnie Colleman'nın acıktığı başlığı altında açılan videolar aklıma geldi..

Danny Boy dakika 2.00 size gelsin, umarım alınmazsınız:D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=VQ__ZmTwD1g&feature=fvwrel[/YOUTUBE]

Hahaha bu konuyu görünce Ronnie Colleman'nın acıktığı başlığı altında açılan videolar aklıma geldi..

Danny Boy dakika 2.00 size gelsin, umarım alınmazsınız:D

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=VQ__ZmTwD1g&feature=fvwrel[/YOUTUBE]

Bence çok gereksiz olan gıdalar tüketiyor, çok gereksiz yağ tüketiyor, tipik bir Amerikalı gibi.

Ve çok supplement kullanıyor, yani doğal değil...

Yinede video için teşekkürler:)

vallahi ilk videoda reklam kokan hareketler var barbekü sosu reklamını yapıyolar bariz bi şekilde daha önce türkiyedede thy nin aynı şekilde yaptığı gizli reklam vardı evlenme teklifi başlığı altında :) barbekü sosu satışı patlamıştır artık her yiyen kas çıkar sanıyodur

• Like
Reactions: mJw
vallahi ilk videoda reklam kokan hareketler var barbekü sosu reklamını yapıyolar bariz bi şekilde daha önce türkiyedede thy nin aynı şekilde yaptığı gizli reklam vardı evlenme teklifi başlığı altında :) barbekü sosu satışı patlamıştır artık her yiyen kas çıkar sanıyodur

E aynı durum zaten Ron'un filminde de var. Black Eyed Pea, Outback Steakhouse ve masörü hiç aklımdan çıkmıyor :) Normal bunlar, sponsor sonuçta. Jay Cutler da Muscletech t-shirtü giymeden sokağa çıkmıyor neredeyse :)

• Like
Reactions: mJw
Back
Yukarı