Ronnie Coleman'ın Son Hali

ronnie ronnie ronnie. o ne yapacağını hepimizden çok biliyodur arkadaşlar merak etmeyin. ama ben victor martinezin kazanmasını daha çok istiyorum.

Colemanın kütlesi biraz azalmış gibi geldi bana.Ama en az 2 olimpia birinciliği daha götürür diye ümit ediyorum.

bence zirvedeyken bırakmak en iyisi. sporcular kariyerleri ne kadar başarılarla dolu olsada genelde son halleriyle hatırlanırlar.

ingilizceyi senden öğrenecek değilim...neyse, bunları konuşmaya degmez....

andreas münzer, cok fazla agır kürler ve durmadan cok büyük oranlarda su atıcı ilaçlar kullandıgı için yag oranı cok düşmüştür...ondan andreas münzer öldü...
istersen ac birde sen oku....

Milliyette şöyle bir habere rastladım

1996 yılında Avusturyalı vücutçu Andreas Münzer günde 4 tablet alınması gereken ilacı 60 adete çıkarınca ölümünü de hazırladı. Altmış gün süreyle bu kürü uygulayan Münzer 31 yaşında bilinçsizce doping yapmanın kurbanı oldu ve yaşama veda etti.

ronninin 2009 mr olympia son görüntüleri

69231633239166346230066.jpg

69231633239366346230066.jpg

69231633239316346230066.jpg

resimlerin jinekomasti tarzı bir durum gösteren yerleri puslu poz verdiği yer bir podyum o tarz bir halde podyum a çıkmaz bu adam buda demek oluyorki resimlerde % 99 oynama var.

bence göğüs eskisi gibi değil ilk 3 zor bence

Allah Allah siz neyden bahediyorsunuz

ronninin maşallahı var ya
bence göğüs eskisi gibi değil ilk 3 zor bence
:DD:
Eski colemandan eser yok :\
O yaşa rağmen hala çok iyi. Definisyon sonrası görmek daha belirleyici olur bence.
12.07.2008 tarihli Ronnie fotoğraflarına ulaşmış bulunmaktayım, bu adam 9. oylmpia yı almadan pes etmeyecek gibi :D
bakın ilk mesajda ne diyormuş

2010 aşağıda:DD::DD:D:D:D:D
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ronnie-coleman-2010-efsane-d-t27296.html

Son düzenleme:
Back
Yukarı