Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim idolüm greg valentino ronnie coleman olsa bile kusura bakması gene greg derim ama 2.sporcu ronnie 3.arnold öyle gide.
Markus ruhl sanki hakkını yiyorlar adam iri o kadar bakıyorum ilk sıradakilerden daha iyi ama hep son sıralarda çözmüş değilim.
Benim idolüm greg valentino ronnie coleman olsa bile kusura bakması gene greg derim ama 2.sporcu ronnie 3.arnold öyle gide.
Markus ruhl sanki hakkını yiyorlar adam iri o kadar bakıyorum ilk sıradakilerden daha iyi ama hep son sıralarda çözmüş değilim.
abi valla ne hikmetse anlayamadım idolüm ve hedefim başka sporculara yönelmeye uğraşıyorum ama yok olmuyor açıkcası greg 'in yanına ronnie filan vız geliyor o düşüncemi silmek istyrm ama olmuyor
abi valla ne hikmetse anlayamadım idolüm ve hedefim başka sporculara yönelmeye uğraşıyorum ama yok olmuyor açıkcası greg 'in yanına ronnie filan vız geliyor o düşüncemi silmek istyrm ama olmuyor
Synthol kullandı aşırı derece bunu biliyorum ama ben bu adamı tanımazdım bile, net'de gezerken videosuna rastladım baktım kan filan alıyordu hoşuma gitmişti ve ilk tanıdığım bb'ci ve en sevdiğim bb'ci olmuştur.
Bende isterim arnold veya ronnie olmasını ama o adama karşı başka bir his ve sevgi var çözmüş değilim.
greg valentino sporcu falan değil hele bb ci hiç değil. ayrıca adamda bicepsten başka bir halt yok o da synthol. danny nin de dediği gibi akıl hastası sapık herifin teki.
bu arada jay cutlerın aıle yasamını arastırdım gercekten takdır edılcek bır ılıskısı varmıs ben severım bole sporcuları 18lı yaslardan ıtıbaren kız arkdası olan kerry ıle 19 yasındna ıtıbaren bırlıkte yasamıslar ve uzun bır bırlktelıgın ardından 1998 da evlenmısler ama buda gosterıyorkı bu sporda basarılı olmak bırazda aıle yasamına baglı bence yanı en genc cagındna ıtıbaren tek eslı yasayn bırı jay esıde sporcu bu arada 1991 den berıde bırlıkteymısler vay be demkten baska bır sye gelmıyor ıcımden