Ben roni nin boyunu 1.74 olarak biliyorum.İnternetten bakmıştım.Shawn ray se 1.69 du...arkadaşım şakamı yapıyorsun.Ama sana katılıyorum junior Ronnie 1.68 olabilir![]()
-dediğim gibi internetten bakmıştım ronnie nin boyuna;174 cm yazıyordu. Ama denildiği gibi boyu 180 cm imiş.ronnie coleman 5'11 yanı 1.80 fazla kurcalamıyalım ıstersenız 174 hatta 168 dıyen var mr olympia videolarını seyredin biraz ronnie 168 ise geri kalan yarışmacılarda yedi cüceler heralde önünüzde net var kocaman bir bilgi kaynağı bir sporu ıcra ediyorsanız lutfen saygı acısından en azından sporun ustalarını bilin ve bişeyler kapmaya çalısın
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer Wrestler, iki video izleyip, yalan yanlış bilgilerle bu işi cözmüş gibi dolaşan o cocuğu ciddiye alma, cinsel eğitim dersi verdim, hala dersine çalışıyor thums:-dediğim gibi internetten bakmıştım ronnie nin boyuna;174 cm yazıyordu. Ama denildiği gibi boyu 180 cm imiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_Coleman
-Ha bu arada;no pain no gain!! Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim,özellikle internetin bir bilgi kaynağı olduğunu belirttiğin için.![]()
arkadaslar söz konusu olimpia burası er meydanı yani burda hacim ve kütle ön plandadır herzaman öyle olsa ozaman hamdullah aykutlu birinci olurdu dünyanın en iyi define adamalrından biri bana kalırsa artık markus birin olmalı olipiada bu cifte standart kalkmalıı sahsi fikrim