Ronnie Coleman "Yaşayan Efsane"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OdnamoK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Big Ron tam bir beton yığını gibi; bu adamı Flex Wheeler'ın simetrisinde yontulmuş halini düşünsenize; estetik harikası bir heykelden farkı olmazthums:

Resimler için çok teşekkürler...

arkadaşım şakamı yapıyorsun.Ama sana katılıyorum junior Ronnie 1.68 olabilir :D
Ben roni nin boyunu 1.74 olarak biliyorum.İnternetten bakmıştım.Shawn ray se 1.69 du...

ronnie coleman 5'11 yanı 1.80 fazla kurcalamıyalım ıstersenız 174 hatta 168 dıyen var mr olympia videolarını seyredin biraz ronnie 168 ise geri kalan yarışmacılarda yedi cüceler heralde önünüzde net var kocaman bir bilgi kaynağı bir sporu ıcra ediyorsanız lutfen saygı acısından en azından sporun ustalarını bilin ve bişeyler kapmaya çalısın

ronnie coleman 5'11 yanı 1.80 fazla kurcalamıyalım ıstersenız 174 hatta 168 dıyen var mr olympia videolarını seyredin biraz ronnie 168 ise geri kalan yarışmacılarda yedi cüceler heralde önünüzde net var kocaman bir bilgi kaynağı bir sporu ıcra ediyorsanız lutfen saygı acısından en azından sporun ustalarını bilin ve bişeyler kapmaya çalısın
-dediğim gibi internetten bakmıştım ronnie nin boyuna;174 cm yazıyordu. Ama denildiği gibi boyu 180 cm imiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_Coleman
-Ha bu arada;no pain no gain!! Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim,özellikle internetin bir bilgi kaynağı olduğunu belirttiğin için. :mad:

-dediğim gibi internetten bakmıştım ronnie nin boyuna;174 cm yazıyordu. Ama denildiği gibi boyu 180 cm imiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_Coleman
-Ha bu arada;no pain no gain!! Verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim,özellikle internetin bir bilgi kaynağı olduğunu belirttiğin için. :mad:
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer Wrestler, iki video izleyip, yalan yanlış bilgilerle bu işi cözmüş gibi dolaşan o cocuğu ciddiye alma, cinsel eğitim dersi verdim, hala dersine çalışıyor thums:
Bkz. Mike Matarazzo ve Nuriye Şener başlıkları...

arkadaslar söz konusu olimpia burası er meydanı yani burda hacim ve kütle ön plandadır herzaman öyle olsa ozaman hamdullah aykutlu birinci olurdu dünyanın en iyi define adamalrından biri bana kalırsa artık markus birin olmalı olipiada bu cifte standart kalkmalıı sahsi fikrim

arkadaslar söz konusu olimpia burası er meydanı yani burda hacim ve kütle ön plandadır herzaman öyle olsa ozaman hamdullah aykutlu birinci olurdu dünyanın en iyi define adamalrından biri bana kalırsa artık markus birin olmalı olipiada bu cifte standart kalkmalıı sahsi fikrim

zaten olimpiada onun gibi omuzu olan adam daha görmedm ben marcus hakkaten çok iri ya

iki kanadın arasında bele kadar uzanan ve christmas tree (yılbaşı ağacı) olarak tabir edilen bölgeyi bir ronniede birde samir bannout'ta görebildim..
definisyonun zirvesi..

buarada bu ayki flex dergisinde bu resim var..

barı nekadar orantısız tutuğuna bakın :)
ve barda 150kg var ..birileri fark etmedi sanırım bu hatayı..

adszzn7.jpg

Son düzenleme:
arnoldu çok severim ama ronnie nin de bu spordaki yeri yadsınamaz gerçekten birdaha kolay kolay gelmeyecek bir spor cu..

Ronnie nin ilk beşe bile girmesi inanınki imkansız...çünkü adam yapmş oldugu o kadar gh küünün zararlarını şimdiden görmeye başladı bile ve vücudu artık gerilemeye başlamış resmen...ronnie sade neşe katacak bence o yarışmaya hepsi bu....

bunu merakımdan soruyorum ;

ronnie coleman'ın GH kullandığı biyerlerde mi yazıyor yada açıklama falan mı yaptı yoksa sadece vücudundaki emarelere göre mi yorum yapılıyor..

emarelere göre yorum yaparken kesin konuşmak ne kadar geçerli?

[FONT=TIMES NEW ROMAN, GEORGIA, TIMES]
[FONT=Times New Roman,Times] PEPTİD VE GLİKOPROTEİN HORMONLARI[/FONT]
Büyüme hormonu, Eritropoietin (EPO), Kortikotrofin, İnsan Koriyonik Gonadotropini (HCG), İnsülinler.
Sporcular,vücut tarafından üretilen bu hormonların yapay benzerlerini alıyorlar. Eritropoietin Kırmızı kan hücrelerinin üretimini artırmak amacıyla kullanılıyor. Kanın oksijen taşıma yeteneğini yükseltiyor. Bunun sonucunda sporcu daha uzun süreli ve daha sert antremanlar yapabiliyor. Kortikotrofin ağrı hissini kontrol altına almak için kullanılıyor. Sakatlıkların ve aşırı antremandan kaynaklanan ağrıların daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Nekahat dönemini kısaltıyor. İnsan Koriyonik Gonadotropini (HCG) Kadınlarda döllenmeyi müteakip 5-6 gün içerisinde ortaya çıkan doğal bir güçlendirici ve direnç artırıcı etki yapıyor. Hormon erkekler tarafından kullanıldığında kas yapısını güçlendiriyor ve genişletiyor.
YAN ETKİLERİ: Büyüme hormonunun aşırı salgılanması erişkinlerde akromegali adı verilen tablonun ortaya çıkmasına neden oluyor. Akromegalide el ve ayaklarda büyüme, alt çenenin ve dilin büyümesi, hipertansiyon, aşırı terleme, ödem ve baş ağrısı gibi bulgulara rastlanıyor. Ayrıca, Eritropoietin kullanımı kanın pıhtılaşması ile ölümle sonuçlanabilecek damar tıkanıklığı ve kalp krizine yol açıyor.
TESPİTİ: EPO için yeni bir test geliştirildi, ancak testin kimi zaman doğru sonuç vermediği oluyor. HGH için ise yeni geliştirilen test ilk olarak Atina 2004’te denenecek.

[FONT=Times New Roman,Times] KAN DOPİNGİ[/FONT]
Kan dopingi, alyuvarlar ve yapay oksijen taşıyıcılarının sporcunun kanına uygulanmasıdır. Kan dopinginde sporcuya kendi veya bir başka sporcudan alınan kan veriliyor. Sporcunun kendi kanı kullanılacaksa, antreman döneminde 800- 1200 cc arasında kan kişiden alınarak uygun koşullarda saklanıyor. Kanı alınan kişide, yeni alyuvar oluşumunun gerçekleşmesi için 5-6 hafta beklendikten sonra, yarışmadan kısa bir süre önce bu kan sporcuya geri veriliyor.
Kan dopingindeki amaç, kandaki hemoglobin miktarını yapay olarak artırmak. Kan sporcudan alındıktan sonra, hemoglobin seviyesinin normal düzeye ulaşması bekleniyor ve alınan kan tekrar sporcuya verilerek, kişinin kanındaki hemoglobin toplamda normal seviyenin üzerine çıkarılıyor.
Kan dopingi kanın oksijen taşıma yeteneği yükseltiyor ve vücudun dayanıklılığı artıyor. Doping kas geliştirme ile desteklenmelidir.
YAN ETKİLERİ: Viral ve bakteryel enfesiyonlar, damar içi pıhtılaşma ve tıkanıklık, kan uyuşmazlığı, alerji ve kalp krizi riski oluyor.
TESPİTİ: Bu dopingi tespit edecek test henüz geliştirilmedi.

[FONT=Times New Roman,Times] FARMOLOJİK VE KİMYASAL MÜDAHALELER[/FONT]
İdrar üzerinde yapılan, idrarın bütünlüğünü bozmaya yönelik ve dopingi saklayıcı tüm müdahaleler de doping sayılıyor. Sporcular kullandıkları dopingi kanlarından temizlemek ve çıkartmak için kullanıyorlar. Bir başkasının idrarını gönderme, epitestosterone veya bromantan kullanımı.
YAN ETKİLERİ: Yok
TESPİTİ: Normal şartlarda epitestosterone testlerde kolaylıkla çıkıyor. Fiziksel müdahalelerin tespiti ise oldukça zor.
Ayrıntılı bilgi için www. spor.hekimi.com
Kaynak: D** Dr. Rüştü Güner, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Spor Hekimliği Anabilim Dalı.
[/FONT]

function top10(p) { var mu = ("" == "") ? "&mainurl=www.ntvmsnbc.com/news/281990.asp" : "&mainurl=" var qstr = "/modules/bom/vote.asp?t=2&points="+p+mu if (document.top10b) { top10b.location.href=qstr+"&br=IE4" } else { location.href=qstr } }

videolardan veya fotolardan gördüğümüz kadarı ile ne kadar dogru teşhis
yapılır bilinmez ama ,
jay cutler ilk yarışma zamanlarındaki videolarını izleyince
birde şimdiki yarışma veya antreaman videolarını izleyince
alt çenesinin çizgi film kahramanları gibi oldugunu görüyoruz ,
örnek vermek gerekirse ronnie ,branch waren ,jay cutler,
özellikle ronnie aşırı derecede terliyor

belin genişliği de ronnie nin growth hormone larının etkisiyle olmuştur diye düşünüyorum.
ama 9. kez şampiyon olup bırakmazsa içim hep buruk kalıcak. bunu bana yaşatmasın :)

Back
Yukarı