Ronnie Coleman "Yaşayan Efsane"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OdnamoK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha değişik bi açıdan bakıcam bukadar iri adamların bukadar küçük mayalora sığabilmeleri utanç verici heleyse zenciyse.

my.php
my.php

http://img294.imageshack.us/my.php?image=rcjh2.png

üzerindeki komik olmuş

o photoshop, t-shirtinin orjinali ilk sayfada var

bukadarda berbat olunmaz yav 60 cm kol nedırya benım bacagım okadar yok 180 degılde 185 bılıyodum arnold da 188 jay da 175,bence hıcbızaman jay kutler gıbı olamadı gozume yag fıcısı gıbı gelıyo hep boy avantajı ve ırılıgıyle geldı buralara

bukadarda berbat olunmaz yav 60 cm kol nedırya benım bacagım okadar yok 180 degılde 185 bılıyodum arnold da 188 jay da 175,bence hıcbızaman jay kutler gıbı olamadı gozume yag fıcısı gıbı gelıyo hep boy avantajı ve ırılıgıyle geldı buralara geldi diyosun.arastirip leo ferrigno isimli body ciye bi bakmani taviseye ederim.adam ronnyden cok daha uzun ve daha iri ama büyük hic bi derecesi yok...biraz daha mantikli mesajlar yazsak iyi olmazmi....saygilar...sivasli

bukadarda berbat olunmaz yav 60 cm kol nedırya benım bacagım okadar yok 180 degılde 185 bılıyodum arnold da 188 jay da 175,bence hıcbızaman jay kutler gıbı olamadı gozume yag fıcısı gıbı gelıyo hep boy avantajı ve ırılıgıyle geldı buralara geldi diyosun.arastirip leo ferrigno isimli body ciye bi bakmani taviseye ederim.adam ronnyden cok daha uzun ve daha iri ama büyük hic bi derecesi yok...biraz daha mantikli mesajlar yazsak iyi olmazmi....saygilar...sivasli
ayrica her ne kadar ronnyde daha iiy bir vücuda sahipmissin gibi mesaj yazsanda,kimse sana bu adam begenmek zorundasin demez.bu zevk meselesi..ama bu spora yillarca emegini vermis 8 sefer mr olimpia olmus body sporunda dünyaya mal olmus birine BERBAT demen bence uygun düsmemis

ya o adamın jay la ne alakası var körmüsünüz siz üstelik ronnie nin boyu 180 ama ufaklığın ki 168 olabilir:D

ronnieden bi yol olmaz şu dkkadan sonra aslında parayı sevdikleri için yarışmalara giriyolar gurur ve kendilerini ezdirmek ten çok paranın güzelliği ağır basıyo. gibi geliyor. bilmiyorum arkadaşlar ne düşünür.

son gördügüm videoda göbegi ve kalcalari büyümüs tamamen bir yag ficisi gibi duruyor :) kaslar estetikligini kaybetmis.

Ronnie Coleman

arkadaşlar ronnie body'i bıraktımı yarışmaları bıraktı sanırım bu sene ve geçen sene 2006'dan beri katılmıyo diye biliyorum bıraktıysa sebebi falan nedir tam olarak biri anlatırsa sevinirim meraktan soruyorum :D...

arkadaşlar ronnie body'i bıraktımı yarışmaları bıraktı sanırım bu sene ve geçen sene 2006'dan beri katılmıyo diye biliyorum bıraktıysa sebebi falan nedir tam olarak biri anlatırsa sevinirim meraktan soruyorum :D...

en son 2007 Mr.Olympiada yarıştı..orda 9.mr.olympia ünvanını alıp rekor kırmak isterken 4.oldu ve 43 yaşında veda etti..

2007 de jay birinciydi sanırım değil mi?

diez suanki halinin resimleri var mı yine meraktan soruyorum durumları nasıl yani o kadar büyük bir kütle bırakınca durum ne hale geliyor...

Back
Yukarı