Ronnie Coleman "Yaşayan Efsane"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OdnamoK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OdnamoK

Özel Üye

Doğum Tarihi; 13 Mayıs 1964
Boy.............; 180cm
Kilo.............; Yarışmada 130, yarışma dışında 145
Kol..............; 60cm
Göğüs.........; 152cm

* 25 IFBB profesyonel yarışması kazanarak en çok profesyonel yarışma kazanan vücutçu ünvanının sahibi.
* 8 kez Mr.Olympia olarak Lee Haney ile birlikte bu yarışmayı en çok kazanan vücutçu ünvanının sahibi.
* 1991'de kazandığı Dünya Amatör Şampiyonasında profesyonel yarışmalarda yarışmaya hak kazandı.
* Gerçek adı Ronald Dean Coleman .

Dereceleri;

1990
Nationals - NPC, HeavyWeight, 3rd
1991
Nationals - NPC, HeavyWeight, 4th
World Amateur Championships - IFBB, HeavyWeight, 1st
1992
Chicago Pro Invitational - IFBB, 11th
Night of Champions - IFBB, 14th
Olympia - IFBB, 16th
1993
Chicago Pro Invitational - IFBB, 6th
Grand Prix France - IFBB, 4th
Grand Prix Germany - IFBB, 6th
Niagara Falls Pro Invitational - IFBB, 6th
1994
Grand Prix France - IFBB, 3rd
Grand Prix Germany - IFBB, 3rd
Olympia - IFBB, 15th
San Jose Pro Invitational - IFBB, 4th
1995
Canada Pro Cup - IFBB, Winner
Grand Prix France - IFBB, 4th
Grand Prix Russia - IFBB, 6th
Grand Prix Ukraine - IFBB, 3rd
Houston Pro Invitational - IFBB, 6th
Night of Champions - IFBB, 3rd
Olympia - IFBB, 11th
1996
Canada Pro Cup - IFBB, Winner
Florida Pro Invitational - IFBB, 2nd
Grand Prix England - IFBB, 5th
Grand Prix Germany - IFBB, 5th
Grand Prix Spain - IFBB, 5th
Night of Champions - IFBB, 2nd
Olympia - IFBB, 6th
1997
Arnold Classic - IFBB, 4th
Grand Prix Czech Republic - IFBB, 4th
Grand Prix England - IFBB, 5th
Grand Prix Finland - IFBB, 3rd
Grand Prix Germany - IFBB, 5th
Grand Prix Hungary - IFBB, 6th
Grand Prix Russia - IFBB, Winner
Grand Prix Spain - IFBB, 7th
Ironman Pro Invitational - IFBB, 3rd
Olympia - IFBB, 9th
San Jose Pro Invitational - IFBB, 6th
1998
Grand Prix Finland - IFBB, Winner
Grand Prix Germany - IFBB, Winner
Night of Champions - IFBB, Winner
Olympia - IFBB, Winner
San Francisco Pro Invitational - IFBB, 2nd
Toronto Pro Invitational - IFBB, Winner
1999
Grand Prix England - IFBB, Winner
Olympia - IFBB, Winner
World Pro Championships - IFBB, Winner
2000
Olympia - IFBB, Winner
World Pro Championships - IFBB, Winner
2001
Arnold Classic - IFBB, Winner
Grand Prix New Zealand - IFBB, Winner
Olympia - IFBB, Winner
2002
Grand Prix Holland - IFBB, Winner
Olympia - IFBB, Winner
Show of Strength Pro Championship - IFBB, 2nd
2003
Olympia - IFBB, Winner
2004
Grand Prix Holland - IFBB, Winner
Olympia - IFBB, Winner
2005
Olympia - IFBB, Winner
2006
Grand Prix Austria - IFBB, 2nd
Grand Prix Holland - IFBB, 2nd
Grand Prix Romania - IFBB, 2nd
Olympia - IFBB, 2nd

Resimler;

resim_yarismasi_adayi.jpg

en alttan yukarı doğru 4.resim jay cutler ronni değil sanırım paylaşım için teşekkürler güzel derleme ama ronnie benim fikrime göre çok kötü artık toparlayamıyor vücudunuda hatta jayda bana kalırsa öyle estetik değiller markusta sadece iriler ve denildiği gibi coleman yıllarca jineko bir halde yarışma kazandı sadece iriler estetik değil bir dexter gibi dennis gibi lee gibi vince gibi estetik değiller sadece iriler kendilerini kasmadıkları zaman bir bakın sanki artık hep bulk gibiler ellerinde olmaya bilir ancak bu şekilde yarışmamaları lazım veya kazanmamaları cılkı çıkmış bu işin

coleman ın boyu 180 cm değil, 168 civarı olması lazım. boy oranı yanlış ise kiloda ve diğer ölçülerdede bir sorun olabilir

bukatto dedi:
coleman ın boyu 180 cm değil, 168 civarı olması lazım. boy oranı yanlış ise kiloda ve diğer ölçülerdede bir sorun olabilir
arkadaşım şakamı yapıyorsun.Ama sana katılıyorum junior Ronnie 1.68 olabilir :D

hsd dedi:
en alttan yukarı doğru 4.resim jay cutler ronni değil sanırım paylaşım için teşekkürler güzel derleme ama ronnie benim fikrime göre çok kötü artık toparlayamıyor vücudunuda hatta jayda bana kalırsa öyle estetik değiller markusta sadece iriler ve denildiği gibi coleman yıllarca jineko bir halde yarışma kazandı sadece iriler estetik değil bir dexter gibi dennis gibi lee gibi vince gibi estetik değiller sadece iriler kendilerini kasmadıkları zaman bir bakın sanki artık hep bulk gibiler ellerinde olmaya bilir ancak bu şekilde yarışmamaları lazım veya kazanmamaları cılkı çıkmış bu işin

Ben Jay Cutler'i göremedim :) Ronnie'nin ilk Olympia kazandığı yıllar bence estetikti. Sonra yaşında verdiği dezavantajla bozulmaya başladı, aynı şekilde Jay Cutler için de aynı şey geçerli bana göre. Saydığın estetikler içinde sadece Dennis (Dennis Wolf'u kastetmemişsen) James'e katılmıyorum. Ronnie ve Jay'dan az estetik bence :) Onun haricinde katılıyorum fikirlerine.

Ronnie'nin artik kesinlikle yarismamasi lazim. Aksi taktirde gecmisine gölge düsürebilir. cok sporcu yapiyor bu hatayi, kötü olduklari halde devam ediyolar ve kariyerlerini öyle bitirmek zornda kaliyorlar.. yazik olur bence..

tesekkürler resimler icin + rep

birde bu adamı sevenler kızmasına ama ben bu adamda hiç bir estetik güzellik göremiyorum arkadaşlar. dün hocamla konuşurken arnold la colemanın resmini kıyaslayıp,arnold un 30 yıl önce yaptığı vücudu 2006 da bile kimse yapamadı demişti. gerçektende öyle.
calf ları anneanneminkiler gibi. kapkalın ve şekilsiz. neredeyse baldırlarıyla aynı orantıda :lol:

resimler için teşşekürler yalnız bu adamın kesin olarak yarışmada hakkı yendi diye düşünüyorum adamdaki bacaklar kanatlar ve sırtı olmak üzrere bir harikadır jay cutler bence yanında kıyas bile yapılmamamsı lazım ronnie colemanın mide kasları eleştiriliyor ama onun anatomisi v karın kasları simetrisi olup saddece kemiklere kalın olduğundan öle gözüküyor jay geçse geçse sadece göğüs ve mideden fazla puan alması lazımdı hakkı yendi ronnie ni arkadaşlar bu benim düşüncem tabe saygılarrr kolay gele

en yukardan ikinci resmin kac yilina ait oldugunu bilen varmi.yani su yandan triseps pozu verdigi resim.orda roonynin karni cok iyi cikmis.simdiki gigi kendinden yarim metre önde gitmiyor,o resim de gögüsler kollar karin komple süper

paylasım icin saol
süper resimler
takım elbise bi adama hic mi yakısmaz yaw :P
uehue

pump forever valla iki ay sonra yigenlerimin sünnet dügünü var ben simdiden ne giyecem takim yakismiyor diye kara kara onu düsünüyorum ronny hic utanip sikilmadan takim giymis yavvvv :):):)

2fast2furıous dedi:
resimler için teşşekürler yalnız bu adamın kesin olarak yarışmada hakkı yendi diye düşünüyorum adamdaki bacaklar kanatlar ve sırtı olmak üzrere bir harikadır jay cutler bence yanında kıyas bile yapılmamamsı lazım ronnie colemanın mide kasları eleştiriliyor ama onun anatomisi v karın kasları simetrisi olup saddece kemiklere kalın olduğundan öle gözüküyor jay geçse geçse sadece göğüs ve mideden fazla puan alması lazımdı hakkı yendi ronnie ni arkadaşlar bu benim düşüncem tabe saygılarrr kolay gele
Evet coleman ın hakkı yendi bencede.

Yarışmaya katılmak için daha önce forumda olmayan bir sporcunun derlemesi olması lazım, ama bu paylaşım da müthiş! :shock: Gözden mi geçirsek kuralları :lol:

Cidden çok güzel olmuş. Arada beni wallpaper yap diyen bir iki resimi ödünç aldım ;)

sarc4stic dedi:
Yarışmaya katılmak için daha önce forumda olmayan bir sporcunun derlemesi olması lazım, ama bu paylaşım da müthiş! :shock: Gözden mi geçirsek kuralları :lol:

Cidden çok güzel olmuş. Arada beni wallpaper yap diyen bir iki resimi ödünç aldım ;)

Yalnız arama yaptıktan sonra başlığı açtım. Ronnie Coleman'a ait bir başlık yoktu forumda, hep göz önündekiler unutulur. :lol: Bencede güzel olmuş. :lol:

OdnamoK dedi:
sarc4stic dedi:

Yalnız arama yaptıktan sonra başlığı açtım. Ronnie Coleman'a ait bir başlık yoktu forumda, hep göz önündekiler unutulur. :lol: Bencede güzel olmuş. :lol:

:shock:

İlk sayfada bile Ronnie ile ilgili 3 başlık var. Ama dediğin doğru, galiba kimse derleme olarak başlık açmayı düşünmemiş. Herneyse, benim için problem yok, zaten bu derlemenin yarışmaya katılamaması ayıp olurdu ;)

Ronnie Coleman, 2007 Olympia'nın kazansada kaybetsede son Olympia yarışması olacağını söylemiş. Bundan sonra Arnold Klasik ve Avrupa'daki yarışmalara gireceğim demiş. Bana göre böyle bir karar almasında Olympia'yı kazanamayacağını düşünüyor olması etkili oldu.

http://www.flexonline.com/news/251

son resimlere dogru ronnie boks yaparken bir resmi var böyle adamlar boks yapsa kan gövdeyi götürür hherhalde. kilolarında dolayı 4-5 saniye anca bir yumruk cıkar amaa cıkarsa da sağlam cıkar hani hasarı büyük olur :)

Back
Yukarı