• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

RoofRiDer

dostum ii yoldasın çalışmalara devam.Ama bişey diyeceğim poz verirken kendine ilk baştan aynada bak simetriyi yakala bide ışığı arkana alma önüne al daha ii çıkar resimler...Başarılar...

selam dostum hosgeldin.vucut formun cok iyi.iyi bir beslenme+antrenmanla yaza kadar bi hayli yol alirsin diye dusunuyorum acikcasi insaa icin boyle bi vucudum olsun isterdim iyi calismalar...

arkadaşım littlebig allah aşkına yan taraftaki resimdeki kim..Bilgisayarda yapılmış heralde o deilmi öle...Mükemmel tek kelimeyle ya.

baba derhal programını yazar mısın rica etsem, tam anlamıyla istediğim vücut bu ne eksik ne fazla... tabi beslenmeyle ilgili hususları da atlamazsan sevinirim.

nomad dedi:
baba derhal programını yazar mısın rica etsem, tam anlamıyla istediğim vücut bu ne eksik ne fazla... tabi beslenmeyle ilgili hususları da atlamazsan sevinirim.

Bu aslında çok yanlış bir yaklaşım. Yani yanlış dediğim arkadaşı bu hale getiren programın senin üstünde hiç bir etkisi olmayabilir. Herkein vücut tipi, metabolizması vs... farklı. Bu kadar olmasada beslenmede aynı şekilde. Tabiki genel çerçeve aynıdır ama (mesela) onun vücudu karbonhidratlara değişik tepki veriyordur seninkine göre. Forumda program yazmakta sağlıklı değil aslında toptan yanlış bir iş yapıyoruz. Programı sizi yüz yüze gören hocanız yazmalı. Ama herkes hocasına güvenemiyor doğal olarak :?

nomad dedi:

Dostum saolasın..5 ay oncesine kadar gercektevarn zayıf ve celimsiz bi goruntum vardı bunu acıkca soyliyebilirim.Fakat 5 ay boyunca tek dusuncem vucudumu geliştirmek oldu.(oncelikle bunu benimsemek gerekiyor.)Yani senin anlıcagın bir kere bile antreman aksatmadım.Bunun yanında cok duzenli bir beslenme programı uyguluyodum.Artı takviyeler (protein tozu , weight gianer , amino, creatine) kullanmalısın gercekten cok etkileri var.Omru boyunca kilo alamayan bende bile buyuk fark gosterdi.ozellikle GNC Weight Gainer ' ı oneririm cok mukemmek bir urun.

Program olarak burda yazılanlardan yada herhangi bir solonda sana tavsiye edilecek bir programdan farklı bişe yapmadım..Deminde dedigim gibi zamanını bu işe ayırabilirsin gerisi gelio zaten.

sarc4stic dedi:
nomad dedi:

Bu aslında çok yanlış bir yaklaşım. Yani yanlış dediğim arkadaşı bu hale getiren programın senin üstünde hiç bir etkisi olmayabilir. Herkein vücut tipi, metabolizması vs... farklı. Bu kadar olmasada beslenmede aynı şekilde. Tabiki genel çerçeve aynıdır ama (mesela) onun vücudu karbonhidratlara değişik tepki veriyordur seninkine göre. Forumda program yazmakta sağlıklı değil aslında toptan yanlış bir iş yapıyoruz. Programı sizi yüz yüze gören hocanız yazmalı. Ama herkes hocasına güvenemiyor doğal olarak :?

haklısın hocam ama 5 aylık bir çalışma henüz bu ve bence öyle her vücut için çok fark edecek bir durum yok. ama tabi yine de haklısın ve ben tüm bunlara rağmen program ve diet konusunda ısrarcıyım :)

roofrider dedi:
nomad dedi:

Dostum saolasın..5 ay oncesine kadar gercektevarn zayıf ve celimsiz bi goruntum vardı bunu acıkca soyliyebilirim.Fakat 5 ay boyunca tek dusuncem vucudumu geliştirmek oldu.(oncelikle bunu benimsemek gerekiyor.)Yani senin anlıcagın bir kere bile antreman aksatmadım.Bunun yanında cok duzenli bir beslenme programı uyguluyodum.Artı takviyeler (protein tozu , weight gianer , amino, creatine) kullanmalısın gercekten cok etkileri var.Omru boyunca kilo alamayan bende bile buyuk fark gosterdi.ozellikle GNC Weight Gainer ' ı oneririm cok mukemmek bir urun.

Program olarak burda yazılanlardan yada herhangi bir solonda sana tavsiye edilecek bir programdan farklı bişe yapmadım..Deminde dedigim gibi zamanını bu işe ayırabilirsin gerisi gelio zaten.

peki taşekkürler :)

nomad bence kilo boy durumunda bi problem yok...Karın bolgesinde yağ problemin de yoksa (vArsa ilk bi fitness girki sonra zor oluyo eritmesi..)sıkı bi calısmaya basla biran once... ;) Bu forumda yazılanları iice okuyup arastır bence...gERCekten ii bi kaynak haline geldi burasi.en azından salonlarda herşeyi bilipde hic bişe bilmeyenlerin yoneltmelerinden koruyo vucudunu :)

Back
Yukarı