Süper casein deposu!!!!

bizim pazardaki peynircimizde lor biber turşusuyla karıştırılmış olarak satılıyor yiyen bu nasıl bişi diyor herkes bayılıyor

bozulmuyorda çünkü turşunun tuzu var :)

fakat acı olduğundan yanında çok ekmek yediriyor

vesselam bu loru tatlandırmak mümkün balla olsun baharatla olsun çoğu şeyi kaldırıyor

arkadaslar hangısını yıyecez ozaman hangısı bazıları cok yaglı nasıl yıyosunuz buarada ben kasıklıyıp yıyom ama cok tıkıyo bır keresınde recel dokup oyle yedım o bıle fayda etmedı yumurtalı en guzelı oda cok yaglı duyonuz ne yapcaz cevap ltfen

arkadaslar hangısını yıyecez ozaman hangısı bazıları cok yaglı nasıl yıyosunuz buarada ben kasıklıyıp yıyom ama cok tıkıyo bır keresınde recel dokup oyle yedım o bıle fayda etmedı yumurtalı en guzelı oda cok yaglı duyonuz ne yapcaz cevap ltfen

Pilavla karıştırıp yemeyi dene,ben öyle yapıyorum.

herkese selam..arkadasalar galiba yannis anlasilma var.. bildiim kadariyla lor = whey yani hizli protein madman arkadasimizin bahsetti ise casein ile ilgili yani yava6 kullanilan protein..yatmadan once onerilen..yatmadan once lor yemek yada whey lullanamk proteini bosuna harcamaktir bence :)) faydasi gene olur ama amaci didnda kullandiimiz icin verimi az olur diye dusunuyorum ... siz nedersisniz ?
ssaygilar...

lor=whey değil.. burada yanlış bilgiye sahipsin..
lor ve benzeri süt türevi yiyecekler casein proteinini bolca içerdiklerinden yatmadan evel tüketilmeleri yerinde olur..
böylece kaslar gece boyunca yavas yavas beslenebilir..
doğal olarak içerisinde bol miktarda casein proteini içeren whey protein tozlarının da yatmadan evel kullanılması uygundur..

idman sonrası ise casein içermeyen ve kana minimum sürede karışarak kaslara ulaşan protein tozlarının kullanılması önerilir...
(zaten piyasada satılan çoğu protein tozunda casein miktarı minimuma indirgenmiştir)

en iyi normal kaşar ve beyaz peynir yemek..
onlarda da protein üçümsenemeyecekderecede fazla..
sütle beraber gece yatmadan yenirse iyi gider tahminimce..

lor=whey değil.. burada yanlış bilgiye sahipsin..
lor ve benzeri süt türevi yiyecekler casein proteinini bolca içerdiklerinden yatmadan evel tüketilmeleri yerinde olur..
böylece kaslar gece boyunca yavas yavas beslenebilir..
doğal olarak içerisinde bol miktarda casein proteini içeren whey protein tozlarının da yatmadan evel kullanılması uygundur..

idman sonrası ise casein içermeyen ve kana minimum sürede karışarak kaslara ulaşan protein tozlarının kullanılması önerilir...
(zaten piyasada satılan çoğu protein tozunda casein miktarı minimuma indirgenmiştir)

Bu bilgi yanlış değil bonatschi. Lor da peynir yapımında altta kalan sudan filtre edilerek elde ediliyor. Lor yapı olarak wheye daha yakın. Diğer beyaz peynir türevleri ise caseine. Yeni başlayanlar için yazdığım beslenme programına da özellikle lor koymuştum bu sebepten.

Bu bilgi yanlış değil bonatschi. Lor da peynir yapımında altta kalan sudan filtre edilerek elde ediliyor. Lor yapı olarak wheye daha yakın. Diğer beyaz peynir türevleri ise caseine. Yeni başlayanlar için yazdığım beslenme programına da özellikle lor koymuştum bu sebepten.
Bu durumda yatmadan evel casein amacıyla lor peyniri tüketmek yanlış bir tercih mi oluyor?
Eğer öyleyse beslenme programımda birçok radikal değişiklikler yapmak durumunda kalacağım.

Bu durumda yatmadan evel casein amacıyla lor peyniri tüketmek yanlış bir tercih mi oluyor?
Eğer öyleyse beslenme programımda birçok radikal değişiklikler yapmak durumunda kalacağım.

Lor ölümcül bir hata olmaz ama yağsız beyaz peynir tercih edersen gece boyunca kaslarını beslemiş olursun. Loru ise eğer aminoasit kullanmıyorsa sabah kaltığın gibi al. Daha iyi sonuç verecek.

Yabancı sitelerde gece yatmadan yenilmesi tavsiye edilen "cottage cheese" bizim lor peyniri mi oluyor?

selamlar

tosbaa ben öyle biliyorum yani bizdeki lor la aynı..cottoge cheese üzerine dediğin gibi fazla duruyorlar..

Geçenlerde Migros'tan aldım 250 gr ama gece yatarken tek başına yenecek gibi de değil yani.. Tatsız tuzsuz birşey.. zaten tatlı tuzlu olsa faydalı olmazdı ya neyse..
Ben en iyisi sütaş light beyaz peynir ile devam edeyim, onun tadi biraz daha güzel..

light beyaz peynirde bahcivanin ürününün degerleri daha iyi.

ben karistirmistim,ama hepsini migrosda kiyaslamistim ve en iyisi bahcivandi ama yanilmisim sanirim,ayrica bahcivanin light kasarini kullaniyorum tadi cok güzel.

bu ara sicaklardan dolayi lor bulamadigim icin bu urunu yoneldim,tadi light urune gore cok basarili.

bence en güzel tada sahip olan lor peyniri yörsan , daha önce görmemişim yada yeni çıkarmışlar.

Back
Yukarı