Dead_Smile
Üye
arkadaşlar yaz gelmişken de söyle bir süpersete başlamak istiyorum aslında 2-2.5 senedir planlı, programlı beslenmeme dikkat ederek çalısıyorum ve bundan sonra çok da gelişmek istemiyorum daha çok formumu korumaya yonelık çalısmak istiyorum ve süperset program kullanırsam bundan sonra daha faydalı olur herhalde? Fazla ölçü almamak ve define hali korumak için. haftada 4-5 kere 35 dk yogun cardio yaparım 5 gun agırlık çalısırım. buna göre nasıl bir süperset program kullanmalıyım?
1-)Farklı kas gruplarını süpersetlemek ile aynı kas grupları süpersetlemek arası fark nedir?
2-)Süperset program ne kadar süre kullanılabilinir? Aynı kasları gruplandırdığımız o kası çok zorlayacağı için kısa süre kullanılınabilinir gibi geliyor bana haklı mıyım ? Farklı kasları gruplandırırsak bundan sonra süperseti kullanabilir miyim antreman sistemim olarak?
1-)Farklı kas gruplarını süpersetlemek ile aynı kas grupları süpersetlemek arası fark nedir?
2-)Süperset program ne kadar süre kullanılabilinir? Aynı kasları gruplandırdığımız o kası çok zorlayacağı için kısa süre kullanılınabilinir gibi geliyor bana haklı mıyım ? Farklı kasları gruplandırırsak bundan sonra süperseti kullanabilir miyim antreman sistemim olarak?