Süt Kullanimi

sütün fazlası derken ne kadar fazlası? su yerine bol bol süt içersen gün gelir böbreklerinde taş ağrılarıyla uyanırsın. kalsiyum fazlası böbreklerde taş yapabilir, o yüzden suyu da bol içmek gerekir. süt- peynir-ayran-kefir-lor derken günlük ihtiyacın çok üstüne kalsiyum almış duruma geliyoruz...buna bir de multivitaminlerdeki,protein tozlarındaki kalsiyumu, hatta yediğin diğer gıdalardaki kalsiyumu eklersen, beslenecem derken başına iş alabilirsin.

BBciler için sütü en ideal içme vakti, yatmadan evvel.

Antreman sonrasi daha iyi oluyor diye duydum ?

Sütün zamanı olmaz istediğin zaman içebilirsin ama antremandan sonra içindeki %20 whey sayesinde yardımı dokunur vücuda katabolizmadan çıkması için. 400 ml tüketirsen antreman sonrası 20 gr karbo içeriğiyle enerjini de sağlamış olursun.

eğer ki köyde yaşıyorsun, bu durumda beslenme açısından avantajlısın demektir, eğer imkanın varsa inek sütü yerine keçi sütü iç, 100 ml'litresindeki protein miktarı daha fazladır ve daha besleyicidir.

Sütün zamanı olmaz istediğin zaman içebilirsin ama antremandan sonra içindeki %20 whey sayesinde yardımı dokunur vücuda katabolizmadan çıkması için. 400 ml tüketirsen antreman sonrası 20 gr karbo içeriğiyle enerjini de sağlamış olursun.

Antreman sonrası 2bardak süt tüketiyorum onuda ölçmüştüm 1litreye yakın geliyordu. tşk ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:17 ----------

eğer ki köyde yaşıyorsun, bu durumda beslenme açısından avantajlısın demektir, eğer imkanın varsa inek sütü yerine keçi sütü iç, 100 ml'litresindeki protein miktarı daha fazladır ve daha besleyicidir.

Evet köyde yaşıyorum inek sütü bulunuyor fakat keçi sütü satan sanırsam yok :)

Ben günde 1-1.5 litre içiyorum.Bazen 2 litreyi bile buluyor.Daha bi zararını görmedim yalan.4 Senedir böyleyim.Boyum 1.89 14 yaşındayım.Devam et içmeye.

Back
Yukarı