tolgahanyalcin
Üye
arkadaslar yenı ogrendiğim bir tarifi paylasmak ıstiyorum iç ana dolu bolgesınde lepe olarak bılınıyor eskı adamlar bunu kahvaltıda yermıs guclerı sanırım burdan gelıyo ..tarıf gayet basıt ıkı bardak sutu teflon tavaya dokun ısınana kadar bekletın (kaynama olmasın) ve bır bardak bulguru ıcıne dokun 5 er dakıka arayla karıstırın sutu tam olarak cektıkten sonra 10 dk bekletın .. afıyet olsun yağ yok şeker yok tuz yok bol karbonhıdrat ve proteın var..bunu normalde keçı sutuyle yapıyorlar fakat bıldıgınız gıbı kecı sutu cok yağlı bız en ıyısı yarım yağlıya devam edelım..ortalama olarak 160 gr karbonhidrat 45 gr proteın..bence super..tadımı haslama prınc lapasından cok daha guzel..