Sıkı Diyet, Gevşek Spor Programım^^

Aç karnına içilen limon, üzüm sirkesi, elma sirkesi vb yoğun asitli ürünler ilerde mide sorunlarına neden olabilir. Bence bu konu üzerinde de biraz durmanız gerek :) Gözardı edilmemesi gereken bir risk.

36 beden pantalon giyerken erkek halimle cerrahi bile müdahale düşünen bir gençtim.
yaglar genellikle baldır kısmında biriken bir yapım var.

fakat 1.5 ay sıkı diyet ve saglam cardio ile 32 bedene düştüm.
şu an kilom da 69 ve 79'dan düştüm

her yemekten sonra içeyim ben de günde 4 defa, öyle kullanıyorlar:D

yine kocakarı ilaçlarına dayandım ama bu diyette çok sıkıyor hep aynı şey yemekten bıktım. tokluk hissetmem lazım.

yeni uyandığım için bugün spor yok:(

bugün;

yapacağım spor;

20 set 10 kere hızlı ip atlama
5 set, 50 şınav
3 set 10 kere jump lunges
10 kere dive bomber

yiyeceklerim;
kahvaltı; 1 bardak elma sirkesi+su
4 kaşık müsli sütle karışık:(:(:(:(

öğle; bir tane tavuk kanadı+elma sirkesi,su

akşam; bir kase hazır ezogelin çorbası. elma sirkesi.

muhtemelen dayanamayacağım yatmadan 3 saat önce 1 kase yoğurt da yerim.
ve elma sirkesi yine.

ayrıca 2 litre su içerim.

Son düzenleme:
Dive Bomber Neden Az xD Sana Tavsiye Dive Bomber ve Jump Lunge Gibi Zorlandığın Hareketleri Öne Al Sporunu Yaparken, Verim Artar. :) Terlemen Lazım Antrenmanlarından Sonra Şapır Şapır :) Kolay Gelsin.

jump lungesdan sonra bacaklar kesiliyor ip atlayamam ama:(
yapabildiğim kadar dive bomberı yaparım 50 şınav var o da öldürüyor:D
sağoldumbelllls

İlk başta 60 kiloda olan birisinin bu kadar zayıf protein alımını yadırgadım, sonra bayan olduğunuzu farketdim :), ama hala sanki protein alımı eksikliği hissediyorum.

Koşu bandı ve elliptical öneriyorum ben, ve her öğününüze yeşillik salata eklemeniz önerimdir, gece hariç, kolay gelsin, bu arada ekmeği 20 den sonra kesmeniz yararınıza olacaktır.

İlk başta 60 kiloda olan birisinin bu kadar zayıf protein alımını yadırgadım, sonra bayan olduğunuzu farketdim :), ama hala sanki protein alımı eksikliği hissediyorum.

Koşu bandı ve elliptical öneriyorum ben, ve her öğününüze yeşillik salata eklemeniz önerimdir, gece hariç, kolay gelsin, bu arada ekmeği 20 den sonra kesmeniz yararınıza olacaktır.

teşekkürler..diğer günler daha artar öğünler, bu günlük böyle:)

spor bitti.jump lunges 2 set yaptım ama:o

lunge hareketini rutin gece programıma dahil ettim ama etmez olaydım.
kalça kemigim 2 gündür agrıyor :D hamlamış sanırım

beethoven yaktın beni :)

Konuyu baştan sona okudum , sanırım evde spor yapıyorsunuz ve kilo vermek istiyorsunuz...

Beslenmeniz yetersiz , biraz daha yeşil sebze ve salatalara , sebze yemeklerine ağırlık vermelisiniz..
Yağ yakımı için ise cardiyo yapmanız gerekli , bu da ya bir spor salonun yolunu gösterir, ya da eve bisiklet almanız gerekir...
Eğer evin etrafında koşu yapma imkanınız varsa o da olabilir ...

Çünkü evde yaptığınız bu çalışmalarla yağ yakım süreci bir hayli uzayabilir , ve bu da sizin vazgeçmenize , " sonuç alamıyorum" diyerek sporu ve dietinizi terketmenize sebep olabilir...

Konuyu baştan sona okudum , sanırım evde spor yapıyorsunuz ve kilo vermek istiyorsunuz...

Beslenmeniz yetersiz , biraz daha yeşil sebze ve salatalara , sebze yemeklerine ağırlık vermelisiniz..
Yağ yakımı için ise cardiyo yapmanız gerekli , bu da ya bir spor salonun yolunu gösterir, ya da eve bisiklet almanız gerekir...
Eğer evin etrafında koşu yapma imkanınız varsa o da olabilir ...

Çünkü evde yaptığınız bu çalışmalarla yağ yakım süreci bir hayli uzayabilir , ve bu da sizin vazgeçmenize , " sonuç alamıyorum" diyerek sporu ve dietinizi terketmenize sebep olabilir...

teşekkür ederim. diyet günden güne değişiyor sebze yemeği de krımızı et balık girer listeye o gün evde ne varsa.

cardio için ip atlama çok mu yetersiz??
evde kum torbası var onunla çalışsam en çok yağ yakan spor dövüş değil mi?
bisiklet alsak bile evde koyacak yer yok ve seneye ancak spor salonuna gideceğim. oraya kilo vermek için değil kas yapmak için gitmek istiyorum.

En Başta Söyledim Kardiyo Şart Diye Dinlemedi Bile :D

jump lunges, ip atlama iyidir sanıyordumhyper_

Lady :) Kardiyo Demek Nabzı Belirli Bir Seviyenin Üstüne Çıkarıp, O Seviyede Tutarak Vücudun Yağ Yakmasını Sağlamak Demek :D 50 İp Atlıyım, 10 Jump Lunge Yapayım İle Olacak İş Değil. Faydasını Görürsün Ama Yeterli Değil. Benim Yaptığım Kardiyo Çalışması High İntensity İnterval Training. Yani Aralıklı Çalışma. Örneğin Koşuda, 5 Dakika Boyunca 5.5 Km Hızla Yürüyorum, Sonra 1 Dk 6 Ya Çıkarıyorum, 1 Dk Bittikten Snra 1 Dk 8 De Koşuyorum,Sonra 1 Dk 6 Ya indiriyorum, Sonra 1 dk 10 A Çıkarıyorum Sonra 1 dk 6 Ya Düşürüyorum, 12 Ye Çıkarıyorum 6 ya Düşürüyorum 14 e Çıkıyorum 6 Ya Düşürüyorum.Sonra Geriye Doğru, 12-6,10-6,8-6, Ve En Son 5.5 Km Hız İle Soğumak İçin 5 Dk Yürüyüp Kardiyomu Tamamlıyorum Spor Salonunda :) Normalde De Her Sabah Zuzana Ablamın Yaptıklarını Yapıyorum. Her Gün Başka Bölgeyi Kullanarak Kardio Çalıştırıyo. :)
Koşu Kardiomu Şöyle Yazayım
5 Dk 5.5 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 8 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 10 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 12 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 14 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 12 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 10 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 8 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
5 Dk 5.5 Km Hız

Son düzenleme:
teşekkür ederim. diyet günden güne değişiyor sebze yemeği de krımızı et balık girer listeye o gün evde ne varsa.

cardio için ip atlama çok mu yetersiz??
evde kum torbası var onunla çalışsam en çok yağ yakan spor dövüş değil mi?
bisiklet alsak bile evde koyacak yer yok ve seneye ancak spor salonuna gideceğim. oraya kilo vermek için değil kas yapmak için gitmek istiyorum.

Sadece ip atlama yetersiz ... yanına koşu bisiklet olursa daha kapsamlı olur ..
Ama ev ortamında olduğunuz için bunları gerçekleştirmeniz zor sanırım , size tavsiyem varsa yakınlarda koşu yapabileceğiniz müsait bir alan sabahları çıkıp 30-45 dk arasında tempolu koşu yapmanız...

Dövüş sporları bu sporu prof.anlamda yapanlar için yeterli yağ yakımını sağlar ..

lunge ye farklı bir bakış açısı.bunun yaptığını biz yapsak deli der geçerler.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=0ZmCSWCrP5c[/YOUTUBE]

Back
Yukarı