Dive Bomber Neden Az xD Sana Tavsiye Dive Bomber ve Jump Lunge Gibi Zorlandığın Hareketleri Öne Al Sporunu Yaparken, Verim Artar.Terlemen Lazım Antrenmanlarından Sonra Şapır Şapır
Kolay Gelsin.
İlk başta 60 kiloda olan birisinin bu kadar zayıf protein alımını yadırgadım, sonra bayan olduğunuzu farketdim, ama hala sanki protein alımı eksikliği hissediyorum.
Koşu bandı ve elliptical öneriyorum ben, ve her öğününüze yeşillik salata eklemeniz önerimdir, gece hariç, kolay gelsin, bu arada ekmeği 20 den sonra kesmeniz yararınıza olacaktır.
Konuyu baştan sona okudum , sanırım evde spor yapıyorsunuz ve kilo vermek istiyorsunuz...
Beslenmeniz yetersiz , biraz daha yeşil sebze ve salatalara , sebze yemeklerine ağırlık vermelisiniz..
Yağ yakımı için ise cardiyo yapmanız gerekli , bu da ya bir spor salonun yolunu gösterir, ya da eve bisiklet almanız gerekir...
Eğer evin etrafında koşu yapma imkanınız varsa o da olabilir ...
Çünkü evde yaptığınız bu çalışmalarla yağ yakım süreci bir hayli uzayabilir , ve bu da sizin vazgeçmenize , " sonuç alamıyorum" diyerek sporu ve dietinizi terketmenize sebep olabilir...
En Başta Söyledim Kardiyo Şart Diye Dinlemedi Bile![]()
teşekkür ederim. diyet günden güne değişiyor sebze yemeği de krımızı et balık girer listeye o gün evde ne varsa.
cardio için ip atlama çok mu yetersiz??
evde kum torbası var onunla çalışsam en çok yağ yakan spor dövüş değil mi?
bisiklet alsak bile evde koyacak yer yok ve seneye ancak spor salonuna gideceğim. oraya kilo vermek için değil kas yapmak için gitmek istiyorum.