sıkı kol kasları

slmlar arkadaslar 2 aydır sıteyı takıp edıyorum evde 5 er kiloluk dambıllarla birseyler yapmaya calısıyorum sitedeki programı düzenli olarak yapmama ragmen kaslarımda bı degişiklik göremiyorum kol kaslarım su an 35 cm 1 cm sadece ılerleme kaydettım.ıkı aydır herseye dikkat ediyorum ama nafile ve en onemliside kol kaslarım sert deıl yani kulak memesi gibi yumusacık sanki yağdan başka birsey yokmus gibi bunun nedeni ne?yanlışlık nerde yardımcı olacak üstadlarıma saygılarımı sunarım simdiden......

boy:189

kilo:90

omuz:123

gögüs:103

bel:100

kalça:98

kol:35

bacak:58

baldır:37

Son düzenleme:
öncelikle tsk ederim ilginiz için...

spor salonuna gitmeyi çok isterdim ama bu aralar zor zaman fırsat olmuyor evde birseyler yapmaya çalışıyorum ağırlıklarıda artırma sanşım yok başka alternatifi yokmu bu işin? bi yrdcı olunun lütfen

ben 9.ayıma giricem ve aynı durum bendede var yani kollarımı sıkmadığımda yumuşak oluyor.ve soğukken benim kolumde 35 cm. sıcakta 37.5 ama sabır işi oldugu için devam ediyorum yapıcak bişey yok..

2 ayda kollara sertlik kazandırmak zor biraz sabretmelisin, beslenmene dikkat etmelisin .
Spor salonu kol için çok farkedicek bir durum değil bence.
Tek dumbellada evde çoki yi sonuç alınabilir.

Hareketleri nizami yapmaya çalış negatif durumda dumbelları indirirken boşa salma kolunu.
Devamlı çalışma kolları dinlendir diğer bölgeleride çalışıyorsan zaten kollarımızla yapıyoruz hareketleri

İmkanlarını zorlayabilirsen arttırılabilir kısa bar alabilirsin, çalıştığın kiloyu arttırma imkanın olur diğer bölgelerdede kullanabilirsin
Başarılar

Back
Yukarı