Sıkılaşma

Merhabalar bazı konularda size danışmak istedim öncelikle 3-4 ay öncesine kadar yaklaşık 118 kiloydum yaptığım diyetle ve yürüyüşle şuanda 79-80 civarındayım bu durumdan gayet memnunum tabi ama dahası neden olmasın diye düşünüyorum bu yüzden fitnessa ve muay thai ye başladım haftanın yaklaşık 3-4 günü salona 2 günüde muaythai ye gidiyorum kilo verme konusunda bilgiliyim ama vücudu şekillendirmek konusunda cahilim açıkçası internetten ve salondan hocamdan öğrendiğim bikaç bişey var o kadar öncelikle size beslenme programımı anlatayım
sabah-3 yumurta /1 tabak yoğurt-yulaf-bal karıştırıyorum bunları bal 1-2 çatal civarı /süzme peynir
öğlen- spordan önce- az yağlı salçalı makarna yaklaşık 2-.3 tabak ortalama/ spordan sonra -tavuk göğsu ızgara 400-500 gram 2 tane köfte ara sıra bunun yanında bulgur pilavı da olabiliyor bide kefir içiyorum
arada 1 bardak nescafe yatmadan öncede 2-3 yumurta yiyorum
boyum 185 yaşımda 21
1-şimdi merak ettiğim bu tempoyla iyi bir vücuda sahip olmam ne kadar sürer daha açıkça söylemek gerekirse kas kütlem ne kadar sürede artar
2-bunlara koşuyu eklemelimiyim
3-makarna konusunda tereddütlerim var gerçekten pişirince kalorisi o kadar düşüyormu
4-protein tozu şu aşamada gereklimi gerekliyse ne zaman başlamalıyım (fitness da 2. haftadayım)
5-bide şu lif kaynağı yazan burçak- yulaflı tarzı bisküvileri tüketmek beni engellermi tüketeceksem hangi öğünlerde alayım
6-bide sıkılaşma olayı var buna yardımcı olan bildiğiniz besin veya egzersizler varsa çok iyi olur
7-beslenme konusunda başka öneriniz olursada güzel olur
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİRAZ UZUN OLDU AMA :) YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ GÜNLER HERKESE

arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak ben bundan 5 ay öncesine kadar 100 kiloydum ve bir kıyafet alıyorum diyelim o akşama olmuyodu veya dar geliyodu vucudum sarkıktı bılmıyorum ama boyle bır sorun yasayan varmıdır

arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak ben bundan 5 ay öncesine kadar 100 kiloydum ve bir kıyafet alıyorum diyelim o akşama olmuyodu veya dar geliyodu vucudum sarkıktı bılmıyorum ama boyle bır sorun yasayan varmıdır
Vücudunuzda ödem olabilir dahiliye ye bir görünün su tutumu fılan varmı baktırmakta fayda var

Sent from my iPhone using Tapatalk

dogru soyluyosunuz ama yaglar sarkik oldugu icin mi diyorum acaba pantolonu da kasiktan giymem gobegimin az altina cekerim o civarda giyerim pantolon dustukce belimden dahada dar geliyo aynadan kontrol ediyorum hep belim bile şiş geliyodu bana garip bir durum

Back
Yukarı