Sıkıntılı bir vücut tipi için tavsiye verebilicek birisi ?

Öncelikle yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.Ben 20 yaşında 1.73 boyundayım ve 68 kiloyum.
Vücut tipim biraz garip ve nasıl bi şekile sokucağıma dair fikrim yok.Vücut tipimi tarif etmek gerekirse geniş omuz , büyük göğüs (bir tişörtten kazaktan bariz belli olucak kadar) büyük bi kalça ve kalın kaslı üst bacak.
Bundan 5 sene öncesine kadar 91 kilo civarındaydım ve büyük bir hata yapıp yüksek kalori açıkları vererek bilinçsizce spor yaparak totalde 63 kiloya kadar düştüm tabi ki eskiye nazaran çok daha iyi bir görüntüdeyim ama kilomun görüntüsünde asla değilim 75 76 duruyorum genetik olarakta biraz şansız bir yapım var.Öncelik olarak göğüslerimi eritmek çünkü bir erkekte yağlı göğüs ne kadar çirkin olabilir anlayabilirsiniz.Estetik cerrahine gittiğimde çok az bir jinekomasti başlangıcı olduğunu söyledi ve bunu sporla giderebilceğimi söyledi.Beslenmem zayıf çok az yiyorum diyebilirim.Ayrıca kilo verdiğimde ilk olarak üst vücudumdan gittiği için direk olarak kalça kısmı ve kalın bacaklarım ortaya çıkıyor.Amacım bacaklarımı aşırı olmadan ince yapmak ve göğüslerimden kurtulup üst vücudumu 1-2 seviye daha genişletmek bunun için bana tavsiyeler verebilirseniz çok memnun olurum.

Göğüsü +20 tekrarlarda 5 set çalışabilirsin. Alt gövde içinde yarım saat yatay veya dikey bisiklet.[DOUBLEPOST=1548583212][/DOUBLEPOST]kalça için hip abductor filan da ekleyebilirsin.

Bu tür konulara fotoğraf atarsanız daha etkili yorum yapabiliriz.
özelden atabilirim[DOUBLEPOST=1548594319][/DOUBLEPOST]
Göğüsü +20 tekrarlarda 5 set çalışabilirsin. Alt gövde içinde yarım saat yatay veya dikey bisiklet.[DOUBLEPOST=1548583212][/DOUBLEPOST]kalça için hip abductor filan da ekleyebilirsin.
bide büyük korkularımdan biri yağ kaybı yapamadan daha çok şişme gibi bi durum olur mu benim amacım incelmek

Back
Yukarı