Sınırsız Protein Diyeti!

Coyote merak ediyorumda diyette dayanamadan 1-2 adet kiraz, bazende birkac adet erik yedigim oldu. Onun disinda hic bozmadim. 1haftayida bu bahsettigim diyet seklinde tamamladim ve karbonhidrat gunu geldi. Merak ettigim bu karbonhidrat gununde neyi ne kadar yemem gerektigi?

bununla ilgili doktor mauro di pasqaulenin makaleleri var.

Genellikle karbohidrat alımları gunluk enerji gereksinimine göre yapılıyor. 2 gunluk yukleme esnasında ortalama 2500 - 3000 kalori yükleme yapman yetecektir.

ortalama olarak 2500 kalori yuklemen yeterli. kompleks karbohidratlara yönel ve proteini yine yüksek tut. programını bozma.

Basit şekerleri kullanmanı pek fazla önermem.

ingilizcen varsa güzel bi kaynak

http://stronglifts.com/anabolic-diet-101-the-definite-anabolic-diet-guide/

Son düzenleme:
Dave palumbo da karbonhidat yuklemesinde gunun son ogunu, kompleks karbonhidratla yapilmasini oneriyor. Ama malum yaz, birkac gundur arkadaslarla waffle dondurma gibi satan yerlere gidiyoruz ve ben sadece maden suyu icip arkadaslarimi izliyorum:) tabii sonucta insanin ister istemez cani cekiyor:) bende o zaman gidip light dondurma arayayim:)

Coyote merak ediyorumda diyette dayanamadan 1-2 adet kiraz, bazende birkac adet erik yedigim oldu. Onun disinda hic bozmadim. 1haftayida bu bahsettigim diyet seklinde tamamladim ve karbonhidrat gunu geldi. Merak ettigim bu karbonhidrat gununde neyi ne kadar yemem gerektigi?

Draft genellikle diyete adapte olmak 12 gunu buluyor. O yuzden 12-14 gun içerisinde bende düşük şekerli meyveleri tüketiyordum.

Whey proteini ben sık kullanıyorum ve iyide sonuc alıyorum.

whey vücudumuzu anabolik tutuyor ve kısa zincirli amino asitlerden oluştuğu için düşük kalorili diyetlerde yada yağdan yüksek diyetlerde whey kaynakları kullanılması olumlu sonuclar veriyor. whey enerji üretiminde cok önemli etkiler yaratıyor.
bu tarz bir diyette mutlaka kefiri yada whey proteinleri ekle. İçersindeki laktoza falan bakma sen. whey stresi kesecektir.

balık yağı kullanırsan stressi azaltmana ve sakinleşmene yardımcı olacaktir.

hafta sonu yüklemeleri için mauro di pasqaule, hemen hemen her türlü karbonhidratlı gıdayı önermiş.

amaç boşalan glikojen depolarını full doldurmak.

Son düzenleme:
bu diyetin aynısını deve palumbo dışında sylvester stallonede uyguluyor. kaldıki 60 küsür yasında ve yasına gore oldukca formda birisi. sanıyorum yaptığı egzersizleri bir cogumuz zor uyguluyordur. ketojenik diyet yaptığını ve hafta sonları carb up yaptığını soyluyordu oda. makalesini okumustum hafta sonları sınırsız yulaflı bisküvi ve dondurma yiyormuş. bu bağlamda draFT bir hafta sabredebilirsen hafta sonu istediğin yiyeceklerin ozlemini giderebilirsin:D iyi çalışmlar ....

oklahoma seninde bu örneği vermenle iyice azan nefsim 1 haftanın sonunda süper oldu:) 1.5kg kadar kiraz, 1 kg ye yakın kayısı, dondurma ve tatlıyla geçen birgünden sonra çok çok büyük bir göbek ve vicdan azabıyla yarın sabah diyete devam ediyorum. Gelecek hafta mümkün olduğunca dikkat ederek karbonhidrat gününü geçireceğim:) Ayrıca şeker tüketimiyle beraber çok değişken bir ruh halim ortaya çıktı, ketojenik haldeyken gerçekten etrafa mutluluk saçan bir insandım. Öfke patlaması bile yaaşdım durduk yere. Allah korudu elimden bir kaza çıkmadı. 1-2 güne ruh halimde düzelir inşallah.

fazla abartma bence draft. ben sana gaz vermedim ki :D sylvesterin suçu :D ama işin başka bir yönü daha var. bu karb up ta olmazsa olmaz bişi. o obeğin nedenide basit kiraz ve erik gibi meyveler yada karpuz kavun gibi. bu tarz etki yapıyorlar geçici birşey. ikinciside ketojenik diyetteyken kaybettiği bir su oluyor vucudun. karbonhidratında bu suyu tutma gibi bir ozerlliği var. yani yağ kazandığını hiç mi hiç sanmıyorum. o gobek dediğin şişkimlikte bir iki gune gidecektir. carb up olmazsa olmaz yapacak bişeyde yok aslında.

3 x 50 whey olayı bnecede bizim gibilere biraz fazla diye dusunuyorum. istersen o wheyi tek olçeğe indir. hatta ogun arası olduğu düşünülürse draft. whey yerinbe blend protein kullanmalısın bence. daha uzun etki ve emilimi wheye oranla yuksek. bence bir sytha6 yada myofusion işini fazlasıyla gorecektir. mevcut wheyide antrenman sonralarına saklarsın olur biter. iyi çalışmalar ve kolay gelsin ...

Bildiğim kadarıyla yağ ile beraber tüketilen whey proteinin sindirim süresi zaten uzayacaktır. Sonuçta protein midede sindirilirken yağlar ince bağırsağa ulaşmak zorundalar. Ayrıca blend protein olarak Dymatize ın kilerden söylemiştim geçen ramazanda ve gümrüğe takıldı o nedenle proteinleri buradan almaya çalışıyorum. Bazen yağlı bir sütle de tükettiğim oluyor proteini sindirimi yavaşlatmak için. Hatta bu hafta çilekli whey aldım onu kefir ile beraber tüketmek. Bir nevi blend proteini o şekilde sağlamak bakalım etkileri nasıl olacak. Ayrıca şişkinliğe gelince, bol miktarda form çay ve erikler saolsun geriye hiçbirşey kalmadı. Ama glikojenin tuttuğu su hala vücudumda ve aynada da belli oluyor. Bu biraz moralimi bozdu. Bu nedenle kardiyoyu arttırıp 1-2 gün kaslardaki glikojeni boşaltacağım:)

sonuçta whey wheydir. ne kadar geciktirsende ulaştığı anda hızla emilecek. blendlerde kana karısma sureleri ve emilim zamanları farklı olduğundan ne yaparsan yap. uzun sure vucudu besleyecektir. vucudun whey ihtiyacıda gun içerisinde ne kadardır oda tartısılır. yani içtiğin wheylerin yarısından cogunu tuvalete gonderiyor olabilirsinde. oteki turlu amino asit profilide daha geniş olacaktır. ama tabiiki sendeki wheyi bitirmeden yeni bi tane almaya gerek yok. bitirdikten sonra tekrar dusun derim ben.

dymatize elite gourmet dusunuyorsan. oda fena değil. ama syntha veye myofusionun yerini alamaz bence. iyi çalışmalar

Yaklaşık 4-5 kutu myofusion kullandım ve gümrükte en son 2 kutu myofusion um takıldı. Türkiyede fiyatlarla da almaya, bir bakıma o kadar kazık yemeye dayanamadım ve almadım. Syntha 6 da daha önce kullanmadım. Benim diğer gümrükte takılan blend proteinlerim Dymatize elite fusion 7 dı.
http://www.bodybuilding.com/store/dym/elite-fusion-7.html
Daha doğrusu 2 kutu myofusionumla 2 kutu dymatizelarım gümrüğe takılmadan ortadan kayboldular:( Yoksa çok güzel bir protein setim olucaktı elimde.

geçmiş olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor ne yazıkki. ama gumruk işide iyice sakat artık. dediğin gibi gelmemesini bosver ortadan kayboluyorlar :D

Şimdi arkadaşlar bu keto diyetinde süt yasak olduğuna göre ben sürekli süt ile tükettiğim whey i nasıl kullanacağım, meyve suyu ile de karıştıramıyorum karbonhidrat var? :)

Su ile olur demeyin denedim içilemiyor valla.

Tavsiyeleriniz varsa buyrun.

Bu arada peynir yasakmı? oda süt ürünü sonuçta. insülin dalgalanması yaratırmı?

Back
Yukarı