Sırt Bel Ağrısı

5 Ay body yaptım.Bel ve Sırt ağrılarım sonucu bırakmak zorunda kaldım.T-bar deadlift squat yapmıyordum.doktor bel kemiklerini ezmişsin dedi.Sizdede bu tür ağrılar mevcut mu?bench_Oweightlifter

Bende mevcut yıllardır devam eden. MR ın çekildi mi? Bel kemiklerinin ezilmesinden kasıt ne? Rehabilitasyon aldın mı? Egzersiz uyguluyor musun?

bu sorun bendede var ama sporla alakası yok sanırım bıraz genetık annemde de var spor yaparken cok rahatsız etmıyor ama ramzan ıcın sporu bıraktım malum yaz utu bıtmıo bende sırt agrısından ölüyorum:(((

2 yıl önce benimde bel ağrılarım oldu bir dönem. ayaklarımı tavana dikip vucudumu yere yatırıp 15 dk beklmiyordum geçiyordu.

O ağrı bendede var ve devamda ediyor.İdman esnasında Belimden güç aldığımda hafif bir şekilde 10 saniye kadar bir ağrı oluşuyor bel kısmında.Ancak kafaya takılcak kadar kötü birşey değil galiba?

En mantıklısı röntgen ya da mümkünse MR çektirmek...
Buradan çıkan sonuca göre ; bir süre ara vermek , program dan bazı hareketleri çıkarmak , zayıf noktaları güçlendirmek gibi çözümler uygulayabilirsin...

röntgen çektirdim. kağıtta "T10-T11 intervertebral disk daralması görülüyor" yazıyor.5 aydır bel ve sırt kaslarımı güçlendiriyorum fakat ağrılar devam ediyor.

Hareketleri mümkün mertebe oturarak ve doğru pozisyonda yaparak bu tür olaylardan kaçınabiliriz, sırt çalışırken beline yüklenen arkadaşlar kemer kullanmalı

rehabiliteleri hergün yapıyorum.Disk Daralması +40 yaşlarından sonra görülüyormuş.Tedavisi ameliyatla daralan diski genişletiyorlarmış.Böyle Birşey için yaşım oldukça küçük.

Bende mevcut yıllardır devam eden. MR ın çekildi mi? Bel kemiklerinin ezilmesinden kasıt ne? Rehabilitasyon aldın mı? Egzersiz uyguluyor musun?

Askerden beridir belimde rahatsız edici bir şeyler var. Günlük aktivitelerimi, antrenmanlarımı etkilemiyor. Hatta antrenman esnasında kayboluyor. Ancak özellikle Deadlift, Squat, benzeri hareketleri çalıştığım antrenmanlardan sonraki günlerde orada olduğunu hissediyorum.

Terkedeceğe de benzemiyor. Bu hareketleri de bırakmak istemiyorum. Doktora gitsem, ağırlık çalışma diyecek. Kas spazmı bu kadar uzun sürer mi ? (Temmuzdan beri).

Allah hepinize yardım etsin
Bendede 2 aydır geçmeyen sol biceps ağrısı var
en sevdiğim bölgeyi çalışamamak öyle zorki
Bazen çalışıyorum ama yakında geçecek gibi değil

Back
Yukarı