Saçın Hızlı Uzaması İçin Önerilicekler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uA-Boss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Saçın Hızlı Uzaması İçin Ne Yapmak Gerekir Geçen Uzun Saçlarımı Gaza Getirip 3 e vurdumda cok pişmanım varsa bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim :)

Ben hep 3 e vuruyorum valla hemende uzuyor :D.Benim kuzenim yapardı etkili olduğunu söylerdi ama ne kadar etkili olur bilemem; her gün ılık suyla saçını yıkardı....

benım saçım omzuma geliyordu bi an gaza geldım kestirdim:) bi şampuan buldum yuzde 123 saçı hızlı uzamasına yardımcı oluyor.Adıda Hair + amerikada satış tek ve bu urun ayda 2 milyon satıyormuş dunya genelinde

Multivitamin desteği alabilirsin. İlk etki olarak göreceğin zaten saçlarının ve tırnaklarının güçlenip esneklik kazanması olacaktır. Tabii hyper tiroid hastası olanlara uzak durmalarını öneririm. Ayrıca aralıksız uzun süreli durumlarda da buna sebep olabiliyor. Bir keresi başıma gelmişti de full check-up'a girmiştim, üstelik kardiyo sporlarından bisikletle uğraşan birisi olmama rağmen... Neyse ki en ufak kötü bir şeye rastlanılmadı. Doktorların önerisiyle multivitamini bir süre kesmemle birlikte geçtiydi. Bir de çok ağır antrenman yapmayan erkek olanlar içinde demir olmamasına dikkat etsinler, burun kanamalarına sebep olabiliyor.

steroid kullanırken 2 3 haftada bir saçımı kestriodum

Arkadaşım.elma sirkesi öneriliyor.saça en doğal bakım diyebilirim.2 su bardağı suya 2 tatlı kaşıgı elma sirkesi ekliyorsun saçlarını yıkadıktan sonra bu karşımdan ister hepsini ister birazını döküyorsun.saçın kısa olduğu için yarısını döksen kafi.saçın yağlanmasını geciktiriyor.uzamasını hızlandırıyor...

her sabah kalktığında yıka hergün saçlarını normalden daha çabuk uzadığını farkedeceksin

bende saçlarıı kestirmekten nefret ederim. bende kepçe kulak var ama başkaları yok desede var yani :D üzülmeyi diye diyorlar.bende saçları kestirdikten sonra hemen uzaması için yaptığım belli başlı şeyler vardır

1)saç uzaması kan dolaşımı ile doğru orantılıdır. ne demek oluyor bu (kutuplarda yaşayan insanlar 9-10 ayda bir traş lmaktadır,oysa kan dolaşımı hızlı olan insanlar;futbolcular mesela arda turan yapılacakilk maçta saçını 3 numaraya vurdursun 3 hafta sonra en az 3 cm saçı uzuyor istersen dikkat et

2)1. ile alakalı b konu kn dolaşımını hızlandrmakiçin sabah koşu yapabilirsin veya akşam hiç farketmez ama saçını yeni kestiysen gün boyunca sürekli hareketli olmaya çalış.

3)multivitamin kullanmanı tavsiye ederim.

4 ay kulaklar kapanıncaya kadar diyorsan ama 3e wurdurmuşsun ve her gün ılık suyla yıkıyorsan 5-6 ay derim sana ılık su iyi gelir saç ılık suyu sever :)

günde en az 3 kere buz gibi su ile yıkayıp telli sert bir fırca ile sacları kaldırıyomus gibi taraman ve sac kurutmakinasını en yüksek seviyede calıştırman dene cok kısa sürede etkisini görürsün

Bende saç sakalın çok çabuk uzamasından şikayetçiyim. 2 haftada bir saç kestirmek zorunda kalıyorum, hergün de sakal.

hiç bu anlatılanlarla uğraşma. aktarlarda bi ot satılıyor saçların hızlı uzaması için onu kaynatıp falan kafana sürüyosun. internette araştır biraz bulursun ismini falan ben kullandım süper sonuclar veriyo

dostum çok fön yada düzleştiriyosan saçlarını zeytinyağı sür saçlarına,kırılmasını engeller,
duştan sonra hemen kurutma,nemli kalsın,ayrıca saç kremi kullan, ve lapa pirinç:)
saçına sürme ye:)

Back
Yukarı