Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, genetik, erkek tipi dökülme mevcut. Kreatinin saç dökülmesini hızlandırdığı söyleniyor. Özellikle benim gibi genetiği yatkın olanlarda. Bende bu yüzden kreatin hiç kullanmadım. Her zaman uzak durdum. Fakat merak ettiğim bir husus var. Örnek olarak pre workoutların çoğunda, bazı protein tozlarında kreatinin monohidrat bulunuyor. Acaba içerisinde kreatin monohidrat bulunan pre workout kullansam yine saç dökülmesi ile ilgili olumsuz durum yaşar mıyım? Deneyip riske giremiyorum ne yazık ki dökülmem durdu ve tekrar o psikolojik bunalıma giremem. Belki bilgisi olan vardır diye soruyorum. Bu zamana kadar bildiğim kadarıyla hiç kullanmadım. Protein tozu alırken bile kreatin olmayanları tercih ediyorum.
Güncel bir derlemede geçen ifade şöyle: ''In summary, the current body of evidence does not indicate that creatine supplementation increases total testosterone, free testosterone, DHT or causes hair loss/baldness.''