serhat_d45
Üye
Ben YUDA diye japonyadan gelen bir ilaç kullanıyorum,SAÇ ÇIKARTICI ETKİSİ var baharatçılarda satılıyor 100 ytl 3 sprey var içinde.3 ay gidiyor.
Ben YUDA diye japonyadan gelen bir ilaç kullanıyorum,SAÇ ÇIKARTICI ETKİSİ var baharatçılarda satılıyor 100 ytl 3 sprey var içinde.3 ay gidiyor.
Daha bir hafta oldu sonuçlarını burdan yazarım.Peki sizin kullandığınız sürece, gözle görebileceğiniz bir etkiye şahit oldunuz mu?
Cep sodası yazmıştım bugün denedim suda köpürmüyor limon sıkmak gerekir oda saçları kırartır o yüzden maden sodası kullanın.Yudayı kullanalı 18 gün oldu saçlarımı kısalttım seyrelen yerlere etkisi olsun diye yanlarımda açılma vardı şu anda tüylenme başladı,birde şu anda berberinde yaptığı bir şeyi söyleyeyim son günlerde soda kullanarak gözenekleri açıyolar yıkamaktan daha iyi cep sodası veya şişe sodalar olabilir ben denedim faydası var zaten ilacı sürünce yakıyor ilacı kullanmadan önce yapmakta fayda var.
annemde gençken ensesinde saç kıran olmuş, babanesi sarımsakla tedavi etmiş. Yalnız sarımsağı deriyi kanatana kadar kazıyarak sürmek gerektiğni söylemişti
daha neler duyacazkafa_
Genetiğe bağlı saç dökülmesini yeryüzünde önleyebilen tek madde finasterid...bunu içeren ilacın ismi proscardır...
Proscar, prostat tedavisine yönelik bir ilaç olmasından dolayı 5 mg finaster içerir, saç dökülmesine karşı 1mg günlük alınması tavsiye edilir, bu yüzden 5 bölerek hergün bir parça içilir...şekli itibariyle 5 bölmek zor olduğu için 4 bölünmesi doktorlar tarafından da tavsiye edilir...
malesef öyle bir yöntem yok4 e bölmek bile zor onu ya. Adamlar millet alıp 4 e bölmesin diye yamuk yumuk bir şekil vermişler tablete. İnadım inat biraz zorlayınca hemen hemen eşit parçalara bölüyorum. Bunu bölmenin en kolay yolu nedir bilen var mı ?