östrejen erkekler için tehlikeli bir hormon değil mi ? bunu kullanmaya nasıl cesaret ettin ?
evet ben cinsiyet değiştireceğim için kullanıyorum ama yüksek dozda alıyorum
belki düşük dozda alınsa normal erkekler için etkili olabir
östrejen erkekler için tehlikeli bir hormon değil mi ? bunu kullanmaya nasıl cesaret ettin ?
evet ben cinsiyet değiştireceğim için kullanıyorum ama yüksek dozda alıyorum
belki düşük dozda alınsa normal erkekler için etkili olabir
peki arkadaşlar spor sonrası testesteron arttığından sporla alakalı bi dökülme olabilirmi ? yani illa propecia mı almak lazım ki pahalı bi ilaç
anladım peki yani şuan piyasada düzgün olarak bu dhtnin vücuda olan alerjisini çözücek bi ilaç yokmu ? yani baktım bulduğum ilaçlar minoxil propecia ve proscar doktora gitmeden de kullanmak istemem bunları açıkcasıtestosteronun fazla veya az salgılanmasıyla saç dökümü arasında ilişki yok o açıdan. Testosteron az da salgılansa senin vücudun testosteron salgılanması sonrası oluşan DHT'ye alerjik reaksiyon gözüyle bakarsa saçlar dökülüyor. Yani olay tamamen Dehidrotestosteron(DHT)'un vücuduna alerjik olup olmamasıyla ilgili. Örnek olarak atıyorum, kimine kola alerji yapmazken, kimine yapar. Buna benzer. Tam örnek olmadı ama anlarsın.
zigbob selamlar. Bu bahsettiğin yöntemi hergün mü uygulamamız gerekiyor?[DOUBLEPOST=1404313672][/DOUBLEPOST]Bu yazıcağım reçete tamemen doğaldır ve bizzat şahit oldum.
Bu konuyla ilgili olarak başımdan geçen bir olay;
Arkadaşımın akrabası tam 7 yıl kanser tedavisi gördü. Doğal olarak kemoterapi tedavisi yapıldı. İnanın saçın dökülmesini bırakın saçları günden güne gürleşti.
şimdi görüyorum ki burda da belli nedenlerden dolayı bu sorunu yaşayanlar var.
Öncelikle kansızlık için bu reçete sadece geçicidir,
bunun dışındakiler için, buyrun;
Saf Zeytin Yağı
Bağdem Yağı
Susam Yağı
Karanfil Yağı
Çamterebentin
Yumurta Sarısı
B Vitamini Ampul
uygulama hepsinden biraz biraz bir kapta karıştrın sonra içine bir yumurta sarısı ve bir B vitamini ampül ilave edin. Saçınıza masaj yaparak uygulayın ve bir bone takın, tercihe bağlı 30-45-60dk. Saçta bekletin sonra saçınızı yıkayın. Biraz kötü kokabilir ama etkilidir.
Saygılar....
zigbob selamlar. Bu bahsettiğin yöntemi hergün mü uygulamamız gerekiyor?Bu yazıcağım reçete tamemen doğaldır ve bizzat şahit oldum.
Bu konuyla ilgili olarak başımdan geçen bir olay;
Arkadaşımın akrabası tam 7 yıl kanser tedavisi gördü. Doğal olarak kemoterapi tedavisi yapıldı. İnanın saçın dökülmesini bırakın saçları günden güne gürleşti.
şimdi görüyorum ki burda da belli nedenlerden dolayı bu sorunu yaşayanlar var.
Öncelikle kansızlık için bu reçete sadece geçicidir,
bunun dışındakiler için, buyrun;
Saf Zeytin Yağı
Bağdem Yağı
Susam Yağı
Karanfil Yağı
Çamterebentin
Yumurta Sarısı
B Vitamini Ampul
uygulama hepsinden biraz biraz bir kapta karıştrın sonra içine bir yumurta sarısı ve bir B vitamini ampül ilave edin. Saçınıza masaj yaparak uygulayın ve bir bone takın, tercihe bağlı 30-45-60dk. Saçta bekletin sonra saçınızı yıkayın. Biraz kötü kokabilir ama etkilidir.
Saygılar....