Saç Stili

StRey_

Üye
Arkadaşlar Bugun Berbere Gittim koltuğa Oturdum Adm Nasıl Dedi Subay Dedim Bıkmadınmı Su Subaydan Dedi :D
Bende Sustum :D

Şimdi Arkadaşlar Siz Ne Tür TraşOluyorsunuz Birde Bir Soru Daha Bi Model Gormustum Enseyı Kısa Yukarı Dogru Uzun Kesiyolar Bu Kesimin Adını Biliyormusunuz? 357 diye duymustum (:

Cevaplarınızı Bekliyorum..

berberler kendi kafalarına göre yöresel isimler koyabiliyor saç modellerine bende yıllardır kısa kestiririm saçlarımı ama 357 ilk defa duydum benim berber bodyguard traşı mı? yine :) diyor ... öle devam ediyor.. bana da uzun pek yakışmıyor
kimse üstüne alınmasın ama eğer kafa yapınız yamuk yada engebeliyse kısa saç armut gibi duruyor hiç kısaltmadıysanız dikkat edin

3-5-7 hahaha iyiymiş.. ister istemez kafamda 3-5-2 veya aragones taktiği 4-1-4-1 canlandı :) keşke kafamın şekli güzel olsada kendim kısa kessem diye iç geçiriyorum berbere her gidişimde.. Mahalle berberi bile 14 ytl alıyor. Hele sosyete berberleri uçmuş ya kapısına asmışlar fiyatlarını orda gördüm insaf dedim.. Bu arada benim model kısaltalım abi modeli :)

Benim saçlarda orta uzunlukta ne zaman berbere gitsem stres oluyorum kaç kere adamlara anlattım bir giriyorlar saça kısacık kuş gibi bişey kalıyor :D

valla ben küçükken kısa kestirirdim şimdi kısaya yakın kafa büyük biraz sizce nasıl kestireyim herkes amerikanlara benzediğimi söylüyor 3 numara yap kobe braynt gibi olursun diyolar ama ben istemiyorum

kendinize sürekli bir kuaför bulun hep aynı kişiye traş olmaya çalışın yoksa bnm gibi 6 yıllık uzun saçlarınız bi anda 2-3 cm boylarına iner :) yeni bi kuaföre ne kadar anlatırsanız anlatın kısa kesiyolar ya nedir bu..

Bu kesime benim berberim naturel ense diyor; saçın gülünü uzun bıraktırırsan yine bizim berberin ve halkın dilinde Tavuk g.t modeli diyorlar. Bahsettiğin de subay traşına benziyor. Lisedeyken yanları 3 numaraya, biraz üstünü beş numaraya, daha da üstünü subay traşı kadar kısa yaptırırdım mecburiyetten. David Beckham gibi biçimli ve iri bir kafaya sahipseniz tüm saç modelleri size yakışır. Yalnız thom cruise gibi ufak bir kafaya sahipseniz uzun saç size daha iyi yakışacaktır. Elmacık kemikleriniz ve saç yapınız önemlidir. Özellikle yüz hatlarınız belirgin ve saçlarınız düz ise uzun bir modeli denemelisiniz. Yalnız oval ve hatları belli olmayan bir yüze ya da dalgalı ve kıvırcık bir saça sahipseniz uzun modellerde işiniz çok zor...

sizi tanıyan berbere gitmeniz herzaman yararınıza, bende kısa istiyorum,yaza yaparım herhalde, şu anda saç uzun baya(zaten ya çok kısa yada uzun işime geliyor yoksa orta karar bi modeliçin her seferinde dünya para vermek biraz zor geliyoraz gitmeli berbere ama öz)

kafatası yapınız uygunsa, 3 numara fix derim ben..yanlar 1e yakın.üstler 3..ben yıllardır bööle traş oluyorum
((edward northon -american history x

sevıgılı kardesım... yemısım o berberı... kendını nasıl rahat hıssedıyosan nasıl mutluysan oyle takıl... ınsanların laflarına bakarak zevklerınden yada yasantı seklınden vazgecme... mutsuz olursun...eger sende sıkıldıysan bak aynaya... saclarını tara ve nasıl bı sekılın suratında ıyı durucagını hesapla berbere anlat...ama dedıgım gıbı sende ıstıyosan...

3 numara ve gemici traşı en çok yakışan traşlar body cilere ama hem kaslı oluşumuzdan hemde kısa saç kesiminden her ne kadar karizmatik olsada bazı kişilere de sert itici gelebiliyor.o yüzden en iyisi aynaya bakınca en çok mutlu olduğun kesimi yaptırmak onu bulmak ta bizlerin işi

walla yaklaşık 7 ay saçlarımı uzattım.Okulda müdür yardımcılarında kaçmaktan bıktığım içinb 1 hafta kadar önce 3 numaraya kestirdim saçlar.Zaten bodycinin saç modeli 3 numara olmalı yaa:D çünkü saçlarım uzunken antremanda havyanlaşamıyorum.Böyle içimden geliyor ama aynada cocuksu bir ifade oluyor saçlar gözleri kapayacak falan.3e vurdurunca rahatların yaaa çalışırken daha iyi konsantre oluyorum.Hem okulda arkadaşlarda okuyupda bi bok olamazsan bodyguard olursun saçları daha şimdiden yaptırmışsın diyolar :D:D:D

Back
Yukarı