Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanlar kat kat fakat katlar arası iz olmayacak. Üstte saç çok ama abartılı uzun değil. Ensede yanlar gibi kısadan uzuna gidecek ama katizi olmayacak. Geriye tara tamam
arkadaşlar slm ben saçlarımı justin bieber in kie gibi uzatmak istiorum şimdi bizim lisede 2. döneim son 1_1.5 ayında kızmıorlar yazın uzun olmasını istiyorum onn için ben 2. dönemde saçlarımı 2 numaraya kestirmek istiyorum hani her yeri aynı eşitlikte olsun diye ama şimdiden bi fikriniz varmı saçlarımı alıştırayım onnki gibi olması için bi kestirme şekli bi bakım kürü fln önerebileceğiniz bişey varmı şimdiden tşk
Ben Kendimi Bildim Bileli Amerikan İzsiz Yani izsiz derken kat izi olmucak yanlarda..Üstler Çok kısa değil ama kısa ..Enseyi Temizletiorum haftada bir .. Subay işte..