Saçlarım Dökülüyor

son zamanlarda dökülme şiddetlenmese normal mevsimden falan diyecektim ama artık dayanılmayacak bir hale geldi,acaba diyorum dökülmeye kullandığım supp.lar sebep oluyor olabilirmi?creatin,amino vs.

supplementlerin bu tür bi yan etkisi daha görülmemistir.. tam aksine .. yüksek miktarda protein alimindan dolayi saclarinin daha saglikli, canli ve güclü olmasi bile gerekir.. ben de öyle oluyor.. uzamasi bile hizlaniyor.

sac dökülmesi anne tarafindan gelir.. saci dökülen dayin falan var mi ? genelde baba'dan geldigi söylenir ama yanlis bilgidir bu..

saygilar

Ayaz dedi:
supplementlerin bu tür bi yan etkisi daha görülmemistir.. tam aksine .. yüksek miktarda protein alimindan dolayi saclarinin daha saglikli, canli ve güclü olmasi bile gerekir.. ben de öyle oluyor.. uzamasi bile hizlaniyor.

sac dökülmesi anne tarafindan gelir.. saci dökülen dayin falan var mi ? genelde baba'dan geldigi söylenir ama yanlis bilgidir bu..

saygilar
dayım yok anne tarafıda saçlı ama beyaz benim hala koyu yaş 30 son 2 aydır şiddetlendi stres diyeceğim oda yok peki saç dokulmelerine karşı bir ürün bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

mikroplu dedi:
en sağlamı saç ektirme.ben öyle yaptım %100 sonuç.biraz pahalı ama değiyor

degiyor diyorsun ama ektirme saç da kendini belli ediyor,ben ekme saçim diye bagiriyor.hicbir zaman orjinal saç gibi durmuyor.

Hocam hiç olmamasından daha iyi olabiliyor bazen. benimde çok dökülüyor daha 18 yaşındayım ona rağmen aşırı derecede dökülüyor sağ ve sol bariz açılıyor fakat ben saç dökülmesini engelleyici ilaç(ampuller) ve şampuanlardan kullanıyorum. onlar baya engelliyor, yoksa yani kuafr senin yakın gelecek baya parlak dedi :lol:

Proscar diye bir ilaç varmış, prostat tedavisinde kullanılıyormuş ancak saç dökülmesine de etki ettiği söyleniyor. Acaba bir fikri olan varmı?

Excursion dedi:
Proscar diye bir ilaç varmış, prostat tedavisinde kullanılıyormuş ancak saç dökülmesine de etki ettiği söyleniyor. Acaba bir fikri olan varmı?
..

ilacı kullanıyorum arkadaşım... istersen ilaç ve kullanımı hakkında detay verebilirim...

benim saçlarda çok fazla dökülüyor.Bazı kaynaklarda günde 100 kök saç dökülmesi normaldir diye yazıyor fakat günde 100 saç dökülse bende 1 ayda saç kalmaz.yaklaşık 2 haftadır bioxcin kullanıyorum fakat fayda etmiyor.Veya kişiden kişye değişiyor.Saç dökülmesi genetikse zaten pek bişey beklememek lazım

Bo konu ile ilgili bir başlık vardı daa önce byu yılan yağı muhabbeti ordada geçmişti ama nerden bulabiliriz o belli diil..

Herhangi bir aktarda bulabilirsin bu yılan yağını, netten biraz araştırdım saç dökülmesine karşı bitkisel tedavi başlığı altında yılan yağı vardı...saçına sürüp 3 saat beklemen gerekiyormuş.Aktar 2-3 günde bir kullan demişti ne kadar etkili bilmiyorum denemekte fayda var.

Yılan yağı ile ilgili bir topic bulamadım,mecbur buradan sormak zorundayım; Nasıl bir yağ,katlanılabilir mi? Kokusu ağır mı? Kullanan yada bilen arkadaşlar varsa,cevap verirlerse sevinirim;)

Yılan yağı ile ilgili bir topic bulamadım,mecbur buradan sormak zorundayım; Nasıl bir yağ,katlanılabilir mi? Kokusu ağır mı? Kullanan yada bilen arkadaşlar varsa,cevap verirlerse sevinirim;)

ßen Kullanıyorum Hala kullanmaktayım...

Yılan Yağı Ve Çam Terebentin Yağı Kullanmanızı Tavsiye ederim Gerçekten işe yarıyor..

Yaşım 17 daha gençsin diyebilirsiniz ama Saçlarım aşırı derecede dökülüyor ve Sabit bi uzunlukda kalıyordu Aktardan Yılan Yağı ve Çam Terebentin yağı aldım Fakat bizim burdaki Aktarda + kendi yapmış oldukları Karışım var Her Aktarda olmayabilir. . Hint yağı felan butun Saç Bakımıyla ilgili yağların karışımı ve içine Yılan yağını karıştırıp verdi

o karışımı Ben Hergün kullanıyorum ama Haftada en az 3 kere kullanılması gerekiyor fakat ben hergun kullanıyorum ..
Çam terebentin yağı ise 200 Ml Bir Şampuanın içine 1 Kapak Dökerek iyice çalkalayın sonra kullanın ..

Kullanım şeklini Anlatayım.. ( Not : Kendi Kullandığım Şekil Anlatıyorum Araştırın Siz internette veya aktarlar'a sorun )

Öncelikle dipnot : Saçlarınıza Hassas davranmanız gerekiyor.. Elinizi Saçlarınızdan uzak tutmanız gerekıyor Saçların Yıpranmasına neden olabilir.
------------------------

Almış olduğunuz Ylan yağını Dökülen yerlere 3-4 dakika yavaş yavaş masaj yaparak uyguluyorsunuz.. Ve yağ saçınızda 3 Saat Bekletiyorruz.. Fazlası Zarar Eksiği Etkisiz mi orasını bılmıyorum öyle bi bilgi görmedim olcağınıda sanmıyorum...

3 Saat sonra ise Çam Terebentin i karıştırdğınız Şampuan ile iyice duruluyoruz..

Dikkat Edilmesi Gereken ,

Saçlarınızı Çok Sıcak Suyla Durulamayınız yıkamayınız. Saç Derisini Tahriş Edebilir.

----------------------------------

Tekrar Söylüyorum Çam Terebentini 200 Ml Şampuana sadece 1 kapak döküyorsunuz kendi kapağıyla 1 kapak ..

Fiyatı ne kadardır Derseniz

Şuanda internette baktığımda ve aktarlara sordugumda arada fark olmdıgını gördüm

Yılan Yağı 3,5 YTL

Çam Terebentin 10 YTL Sanırsam..

biraz Karışık olmuş olabilir. Surçi Lisan Ettiysek Affola..

phisliqshey,çok güzel anlatmışsın;) Anlattığın yöntemi,yolu bende aktarlardan aldığı zeytinyağlı,çam esanslı vs...karışım için uyguluyorum.Yılan yağının kokusunu sormuştum birde? :)

Back
Yukarı