Sağ bicepsimde acayiplik ??

Baş kısmı ezik gibi kasılma ve hafif acı hissediyorum kullanınca nedir bu ne yapmam gerekiyor ?

4wnmk.jpg

şımarık üyemiz danny boy... Merak etmiş, kaygılanmış koymuş terslemenin, küçük düşürmenin ne alemi var? Her konuya cevap yazmak zorunda değilsin. Bakıpta geçebilirdin diyorum ve çalış belkide seninde yağsız bir vücudun olur diyorum...

Adam sırf bir daha bu sayfaya ileti atmayacağım dedi diye mi böyle adama saldırıyorsun? Konu kapanmış gitmiş, konuyu kaşımadandaki amacın nedir?

Sen bu başlıktan ne anlıyorsun bana söyler misin?

"Baş kısmı ezik gibi kasılma ve hafif acı hissediyorum kullanınca nedir bu ne yapmam gerekiyor ?"

Daha açık hale getireyim supplement vs. hiçbişey kullanmadım tamamen doğal çalışıyorm..Bicepsin uç kısmında şişlik var sıkınca bu şekilde çukur haline gelio sanki uç ve diğer kısım 2 ayrı parçaymış gibi..
kullanınca acıyo dememden kasıt bişey kaldırınca sıkınca vs.

Son düzenleme:
Evet danny çok terssin üyelere karşı biraz çok bilmişlikte var üslubunu değiştirmen gerekli psikoloğa görünsen iyi olur.

Darbe falan aldınmı hiç ? Yandan çekilmiş pozda verebilirmisin.

Tartışma başlatan ya da bu tür mesajlara cevap niteliğinde olan girdileri sildim. Konu sahibinin sorusuna cevap veren mesajlar dışında bir şey yazılmasın lütfen.

Back
Yukarı