zigbog
Üye
Arkadaşlar fofumda da yer yer dile getirdiğim sakatlığım için geçen hafta doktora gittim. Doktor MR ve film çektirdi, sonuç olarak sağ el bileğim için 3 hafta alçı 10 gün sargı + fizik terapi tedavisi uygulanıyor. bileğin 1 haftadır alçıda. MR tanısında da şu ifade yer alıyor;
Radio ulnar eklemde triangüler fibrokartilaj çevresinde effüzyon.
Biraz sakatlığımdan da bahsediğim, bilek güreşi ve 3 kere burktum :S 4 aydır devam eden bir ağrıydı.
Bana pek iyileşiyor gibi gelmiyor bu alçı olayıyla, doktor bir sonraki aşama ameliyat dedi. Bu ameliyatı olmam mümkün değil. İşlerimin çok yoğun olduğu bir zaman.
Tedavisi için önerebileceğiniz ek yöntemler var mı, eklem destek, beslenme gibi? Bu sakatlığı geçiren arkadaşlarda tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.
Radio ulnar eklemde triangüler fibrokartilaj çevresinde effüzyon.
Biraz sakatlığımdan da bahsediğim, bilek güreşi ve 3 kere burktum :S 4 aydır devam eden bir ağrıydı.
Bana pek iyileşiyor gibi gelmiyor bu alçı olayıyla, doktor bir sonraki aşama ameliyat dedi. Bu ameliyatı olmam mümkün değil. İşlerimin çok yoğun olduğu bir zaman.
Tedavisi için önerebileceğiniz ek yöntemler var mı, eklem destek, beslenme gibi? Bu sakatlığı geçiren arkadaşlarda tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim.