• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sağ Gögüsüm Şişti

DDogancaNN

Yeni Üye
Dün Spordan Geldim duş aldıktan sonra Kendimi İncelerken Sağ Gögüsüm çok şişmiş ve diğeri Sönük kalmış bunun sebebi nedir Ödem Durumu Olabilirmi Vede Jinekomasti Durumu Varmı fotograflara Bir Göz Gezdirmenizi Rica Ediyorum Doktora Başvurucam Fakat fikir Almak istedim şimdiden Saolun
10rrcea.jpg
72dgrs.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:46 ----------

YOkmu bir bilgisi olan ?

ya böle foto koymana gerek yok ztn vucuduna bakınca yenı basladıgın anlasılıyor. yenı baslayanlar bölumunde yazarsan daha faydalı olur. ama cvp ıstıyorsan eger gucunu antreman sırasına bı yere vermıssındr. yanlıs calısmıssındr ondan oluyor

jinekomasti için var yada yok demek kesin çizgiler ile doktorlar için bile zordur bazen şüpheye bile düştükleri olur lakin görünüş benziyor

bence jkesin değil jinoya pek benzemiyor ama doktora görünsen iyi olur
kesin bişe varsa yağlanmanı düzeltmen gerekir
adam aklıılı çalışmya başlaman lazım

Jinekomasti falan değilsin ona emin ol bence bende onun 131232343214 katı vardı at memesi gibiydi 5 ay ağırlık + cardio bassan o göğüs güzel şekil alıp kasa dönüşür

Back
Yukarı