dolob
Üye
Merhabalar;
Yaşadığım bir kaç talihsiz olaydan dolayı sağlığım 4 ay önce tehlikeye girmişti mide kanaması geçirip 2 ay içinde 20 kilo vermiştim, doktor tavsiyesi ile Body ve Box sporuna başladım 2 aydır devam ediyorum, bu süre içinde daha fazla kilo kaybı olmadı fakat spora başlamışken FIT olarak adlandırabileceğimiz bir hedef koydum, kesinlikle şişirmek istemiyorum yapmak istediğim şey
bu değil,
Bu;
Yalnız bu konular hakkında hala kesin bir bilgim yok, herkes farklı birşeyler söylüyor supplementlar, Çalışma şekli, ağırlığı yoğunluğu... v.s. biri ağır kilolarla az tekrar'ı önerirken diğeri hafif ağırlıklarla çok tekrar diyor, biri hydroxicut kullan derken diğeri CLA kullan diyor, doktorlara danıştığımda her metabolizmanın kendine has çalışma sistemi olduğunu kişiden kişiye değişeceğini ve benimde deneyerek bulacağımı söylüyor. özellikle destek ürünlerde markaların çok fazla oluşu ve body sporunun gereksinimleri beni yeterince boğdu
salondaki hocam bile 1 aydır bana program yazacak hala bi sonraki gelişinde diyip duruyor.. 
Ben bir yazılım mühendisiyim işim gereği çok fazla ayakta değilim, sağlıklı olarak yaptığım tek şey spor ve bunun için biraz fazla aceleciyim
şimdi size bu hikayeden sonra danışmak istediğim bir konu var, internette bulunan "sporcu"
yazılımları olarak geçen programların hepsini tek tek indirip denedim bir çoğu ya istediğim bilgiyi bana vermedi yada yine muallak kişiden kişiye değişen sonuçlar gösterdi, hazır işim yazılım iken ben bir program yazayım diyorum;
algoritmasını kafamda şöyle kurdum (5dk önce
) kişi cinsiyetini yaşını kilosunu boyunu yağ oranını ulaşmak istediği kilo ve vücut şeklini tam ve eksiksiz ihtiyacımız olan tüm veriyi girer ve BU YAZIYI OKUYAN VE BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ BİLEN kişilerin bilgileriyle o kişiye has Beslenme, Antreman ve supplement skalasını nasıl kullanacağını ve ne kadar zamanda istediğine ulaşabileceğini (tahmini) verir, program ayrıca haftalık yada aylık olarak bilgilerin tekrar girilmesini isteyerek bu kişi için çıkarılan programın gerçekten uygun olup olmadığını denetler gerekli ise yeniler en uygun hale getirir ve bende bu işi en iyi şekilde öğrenmiş ve tüm sporcu arkadaşlarımın beğenilerine sunmuş olurum
en azından bu işi gerçekten bildiğine inanan arkadaşlarım bana şu şu şu linklerden gerçek bilgilere ulaşabilirsin dese bile yeterli program bitince bu forum'un download bölümüne de koyarız (dip not: hatta adminler bana bi connection string içeren bir dll complie edip verirse bir login panel koyarım sadece bu forumun üyeleri programa giriş yapabilir..
yeterki yardımcı olun)
Yaşadığım bir kaç talihsiz olaydan dolayı sağlığım 4 ay önce tehlikeye girmişti mide kanaması geçirip 2 ay içinde 20 kilo vermiştim, doktor tavsiyesi ile Body ve Box sporuna başladım 2 aydır devam ediyorum, bu süre içinde daha fazla kilo kaybı olmadı fakat spora başlamışken FIT olarak adlandırabileceğimiz bir hedef koydum, kesinlikle şişirmek istemiyorum yapmak istediğim şey

bu değil,

Bu;
Yalnız bu konular hakkında hala kesin bir bilgim yok, herkes farklı birşeyler söylüyor supplementlar, Çalışma şekli, ağırlığı yoğunluğu... v.s. biri ağır kilolarla az tekrar'ı önerirken diğeri hafif ağırlıklarla çok tekrar diyor, biri hydroxicut kullan derken diğeri CLA kullan diyor, doktorlara danıştığımda her metabolizmanın kendine has çalışma sistemi olduğunu kişiden kişiye değişeceğini ve benimde deneyerek bulacağımı söylüyor. özellikle destek ürünlerde markaların çok fazla oluşu ve body sporunun gereksinimleri beni yeterince boğdu

Ben bir yazılım mühendisiyim işim gereği çok fazla ayakta değilim, sağlıklı olarak yaptığım tek şey spor ve bunun için biraz fazla aceleciyim

algoritmasını kafamda şöyle kurdum (5dk önce