Sağlık Sorunum ve Spor (ACİL)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RKO1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RKO1907

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır hastayım ve kan tahlili yapıldı sonucunda kreatin ve B12 vitamin eksikliği var dendi.
Eczaneden Benexol adlı ilaç almıştım uzun süredir kullanıyordum hap şeklinde hiçbir işe yaramadı. Zaten üstünde kaç mg var felan yazmıyor tetikleyici bir ilaç heralde her neyse... Vitaminler.com da gördüm bir ürün onu alacağım. Değerler şu şeklilde;

B12 :::: Olması gereken; 126,5 - 505 :::::: Sonuç: 125
Kreatinin:::: Olması gereken; 0.67- 1.17 :::::::: Sonuç: 0.59

Sormak istediğim soru şu;

Kreatin Body Building yapan biri için önemli midir? Almayı ciddi ciddi düşünüyorumda.[DOUBLEPOST=1414181797][/DOUBLEPOST]Up

Son düzenleme:
Kreatin ilk tavsiye edilen supplementlerden. güç artisi ve kaslarda su tutulmasini sagliyor.
Hmm. anladım. Yani ben şimdi B12 hapı var zaten Benexol onu kullanayım yanında birde Hardline kreatin alayım 42 TL lik? Değil mi?

Kreatinlerde kendi iclerinde ayriliyor. En kaliteli olan creapure ibaresi tasiyanlar. Kreatin İlk tavsiye edilen supplementlerdendir,seninde ihtiyacin var,bence al.B12 hapina da devam et. Bu arada kreatinin kullanim sekli var,forumda onu arastir. 1 aydan fazla kullanilmasi tavsiye edilmiyor.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kreatin alacaksan gunluk 1 litre kadar su miktarini arttirman lazim.arkadaslarin dedigi gibi uzun sureli kullanimi pek iyi degil kutu bitince ara verirsin.

Kutu bitince ibaresi pek olmamis onur04 uyemiz yeterli bilgiye sahiptir elbet ancak kutu 1000gr lik olabilir.

Lg Smart World

Benim tavsiyem 6 haftalik bir kur olarak al, ilk hafta gunde 3 gr sonraki bes hafta gunde 5 gr, 6 haftadan sonra 30gun kadar ara ver sonra istersen yeniden uygula.

Lg Smart World

Back
Yukarı