Sabah kahvaltıda salam yesem ne olur ?

Body.

Üye
Merhaba arkadaşlar, bugun BİM den ULUDAĞ marka macar salam aldım üstünde besin değerleri yazmıyordu %50 Dana Eti %50 Piliç Eti yazıyordu.

Sabah 3-4 dilim yesem yumurtayla beraber falan nasıl olur ?

yag orani fazla oldugundan. icerisine ne karistirdiklarini bilmediginden butun salam,sucuk,sosis gibi islenmis etlerden uzak durulmasi gerekir (Ketojenik diyetlerde istisnalar var, ama o bambaska birsey, forumda vardir). Onun yerine az yagli peynir ve sut, yumurtanin yaninda iyi olacaktir.

Onun yerine, 4 tam yumurta, marul domates ve salatayı sandwich yap ve süt ile tüket.
Hem çok daha doğal, hem de çok daha besleyici.
Tadı da çok güzel oluyor.

Her sabah kahvaltıda domates ve salata kesin yiyorum zaten yarım yağlı sütü hiç aksatmam, ama ben 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta yerim diye düşünüyodum öyle daha iyi olmaz mı ?

Birde Pınar Beyaz Light yiyorum sabahları onunda iyi olduğunu okudum hatta ünlü bir sporcunun kahvaltıda yediği bir ürün

Son düzenleme:
Her sabah domates salatalık, yarım yağlı süt, 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta, pınar beyaz light, bal bunları kesin yiyorum sizce bi sabah kahvaltısı için nasıl ?

light peynir yerine yagsız lor peyniri kullanmak daha iyi bence protein oranı yüksek cünkü

Muratbey Lor Peyniri yiyorum 100 gr da 25 gr falan yağ var.
Bir tane yağsız lor peyniri örnek verir misin

Peki bunları yediğimde sabah kahvaltısında aldığım protein miktarı yaklaşık ne kadar oluyor ? Bu kadar protein sabah kahvaltısı için yeterli mi ?

Bir bardak yarım yağlı süt, 100 gr lor peyniri, 3 beyaz 1 tam yumurta, 2 veya 3 dilim kepek ekmek, domates, salatalık, pınar beyaz light, bal

Back
Yukarı