Sabah kahvaltısı yulaf ezmesi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sabah kahvaltıda 2 tane yumurta yiyorum bitanesi tam şekilde 1 tane domates 1 tane salatalık 2 kibrit kutusu peynir yiyorum kilom
60 boyum 1.77 yulaf ezmesini ilk defa yiğeceğim nasıl bir şekilde hazırlayım nası yapılır hiç bi fikirim yok lütfen yardım edin omlet şeklindemi yapıyım nasıl yapılır onuda yazarsanız yada 300ml süt ile kaseye koyupmu yiyeyim yardım edebilirmisiniz cidden hiç yemedim bilmiyorum:)

Sute karıştır ye sabit şekilde muz falanda koyarsın istersen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Pişirme işlemi felan yok dimi direk süte katıyorum?[DOUBLEPOST=1385532572][/DOUBLEPOST]He bide ne kadar süt koymalıyım?[DOUBLEPOST=1385533517][/DOUBLEPOST]Özür dilerim flood yapmış gibi olucak biraz araştırdımda tadı çok kötü diyorlar içine 1 çay kaşığı kadar bal koysak çok ağırmı olur?

Son düzenleme:
Bende başlarda hic sevmezdm yulafin tadini fakat son zamanlarda cok hosuma gidiyo. Eğer yiyemiyosan eti'nin kuru meyveli yulaf ezmesi var ondan kullanmani oneririm. Sütü ısıtmayi dene öyle tadi güzel olue

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : googldan arama yapabilirsiniz" yulaf bodyformtr " şeklinde.
Arama Kelimeleri : yulaf

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı