Nadir de olsa sabah kahvaltı firsati bulamıyorum.kalkinca bir tabak makarna yiyip spora gitmek ne derece dogru olur yada zarari olurmu bana
@diez gerekenleri söylemiş ancak sabah makarna tüketmekte zorlanabilirsin. Tam buğday ekmekli tost, sandviç, yulaf ile porridge, yulaflı yumurtalı omlet gibi alternatifleri de düşünebilirsin. Antrenman öncesi 2 saat önce böyle bir öğün tüketimi uygun olabilir. Eğer daha az süre varsa taze meyve suyu gibi hızlı karbonhidrat kaynakları da eklenebilir.Nadir de olsa sabah kahvaltı firsati bulamıyorum.kalkinca bir tabak makarna yiyip spora gitmek ne derece dogru olur yada zarari olurmu bana
Ben sabah 100 gr yulaf icine 250 gr sut ve bir kasik bal sekır yapip icsem bu antrenman icin yeterli bi gida olurmu?@diez gerekenleri söylemiş ancak sabah makarna tüketmekte zorlanabilirsin. Tam buğday ekmekli tost, sandviç, yulaf ile porridge, yulaflı yumurtalı omlet gibi alternatifleri de düşünebilirsin. Antrenman öncesi 2 saat önce böyle bir öğün tüketimi uygun olabilir. Eğer daha az süre varsa taze meyve suyu gibi hızlı karbonhidrat kaynakları da eklenebilir.
Her öğündeki iyi kalite protein miktarı önerisi 20-25 g. Bu yüzden yukardaki shake'in yanına protein kaynağı eklemeniz iyi olur.Ben sabah 100 gr yulaf icine 250 gr sut ve bir kasik bal sekır yapip icsem bu antrenman icin yeterli bi gida olurmu?