sabahları protein tozu içemiyorum

arkadaşlar onn günler antreman sonrası off günleri sabah içiyorum ama sabahları zor içiyorum onn günler 2 ye çıkarmak istiyorum antreman öncesi ve sonrası off günlerde de sabah dışı bir zmanda içsem olur mu ? toz optimum % 100 whey yardımlarınızı bekliyorum...

farketmez.

dakikası dakikasına önemli değil hiç bir şekilde, 24 saat boyunca protein yemesen bile bişey olmaz.

sadece bir seferde 40 gramdan fazla protein tüketmemeye çalış, ziyan olmasın diye... onun harici takıl kafana göre

Kratos1 arkadaşıma ek olarak bir dip not paylaşayım.

Off günlerde recovery olduğu için supplementleri antrenman günlerindeki oranda almak bence mantıklı.

Ayrıca gece yatarken kazein (casein) protein almıyorsan sabah whey i içmemek bence yapılan en büyük yanlış olur.

Saygılarımla...

Kratos1 arkadaşıma ek olarak bir dip not paylaşayım.

Off günlerde recovery olduğu için supplementleri antrenman günlerindeki oranda almak bence mantıklı.

Ayrıca gece yatarken kazein (casein) protein almıyorsan sabah whey i içmemek bence yapılan en büyük yanlış olur.

Saygılarımla...

saolasın o zmn içeyim ama sütle midem hafif bulanıyor sabahda suyla içmemde sorun olmaz heralde ?

Sabah whey içimi şart değil, günlük macroyu tamamlayın yeter.

Tabi kalktıktan 2 saat sonra kahvaltı yapmayın. yarım saat içinde yaparsanız daha iyi olur.

Wheyi öğün kaçırıldığında kullanılması taraftarıyım. Ne antrenman sonrası, ne sabah. İkisinde de basit karb alımı yeterli.

saolasın o zmn içeyim ama sütle midem hafif bulanıyor sabahda suyla içmemde sorun olmaz heralde ?

Bence esas süt ile içersen sorun olur:D whey i su ile karıştır.

Şimdi whey protein peynir altı suyundan elde edilir.

Özelliği çok hızlı sindirilmesidir.

Süt ise casein(kazein) içerikli protein kaynağıdır yani emilimi çok daha uzun sürelerde yapılır.

Sabah kalkınca whey i süt ile alırsan emilim süresi uzar ürünün etkisi azalır. Keza antrenman sonrasında da süt ile değil su ile alınması en iyi verimi veriri.

Çoğu üründe su kadar ml su veya tercih edilen bir sıvı denilir. Yani suyun yeri ve önemi ayrıdır.

Benim düşüncelerim bunlar aksini iddia edende olabilir.

Su ile tüketmen en mantıklısı.

Saygılarımla...

Bence esas süt ile içersen sorun olur:D whey i su ile karıştır.

Şimdi whey protein peynir altı suyundan elde edilir.

Özelliği çok hızlı sindirilmesidir.

Süt ise casein(kazein) içerikli protein kaynağıdır yani emilimi çok daha uzun sürelerde yapılır.

Sabah kalkınca whey i süt ile alırsan emilim süresi uzar ürünün etkisi azalır. Keza antrenman sonrasında da süt ile değil su ile alınması en iyi verimi veriri.

Çoğu üründe su kadar ml su veya tercih edilen bir sıvı denilir. Yani suyun yeri ve önemi ayrıdır.

Benim düşüncelerim bunlar aksini iddia edende olabilir.

Su ile tüketmen en mantıklısı.

Saygılarımla...

Forumda bununla ilgili bir konu var. Süt süttür, whey ise whey. Denilmiş. Bana mantıklı geldi. Çünkü ikisinin emilimi farklı olur diye düşünüyorum.

Back
Yukarı