saf karbonhidrat- maltodekstrin nasıl içmeli?

Blackice

Üye
arkadaşlar gainer+whey protein kullanırdım ancak fiyatı çok gelmeye başladı ve hala ihtiyacım var. bu yüzden gainerdan vazgeçip, hammadde olarak maltodekstrin sipariş ettim ve protein tozu kullanımımı arttırdım. fiyat olarak yüzde 300 falan daha ucuz oluyor.

ancak nasıl içeceğimi bilmiyorum.
universal içerdim gainer, 170 gram karbonhidrat diyor 5 kapakla hazırlanan bir porsiyonunda. şimdi bu maltodekstrinden de 170 gram ölçüp onu mu içmeliyim acaba?

maltodekstrin den yaklaşık 2 kg kullandım. Tadı yok. Ben antreman sonraları protein tozuma katıyordum. Ayrıca sütle de tüketen arkadaşım vardı tadı fark edilmiyormuş.

ben diyet yapıyordum ve antreman sonrası düşen glikojen depoları için 45 gr kullanıyordum. Ayrıca 300 gram gayet yüksek bir değer. Bunu günlük 6 ya bölersen kesin kilo aldırır.

teşekkürler arkadaşlar ancak şöyle bişey var ben antreman sonrası değil direk bütün gün boyunca gainer gibi içmek istiyorum bu maltodekstrini ki kilo alayım.
ne kadar içmem gerektiğini ayarlayamadım bir türlü, zayıf biriyim boyum 178 55 kiloyum ona göre sırf bu maltodekstrinden günde 1500-2000 kalori almak istiyorum ki yediğim yemeklerle de günde 4000 falan olsun aldığım kalori.

bu durumda günde kaç gram maltodekstrin içmem gerekiyor onu öğrenmem lazım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

hah evet dostum budur:)
teşekkür ederim çok yardımcı oldu.

Rica ederim.

Bende tam bilmiyorum fakat gainerların içinde 60 ila 85 gr arası karbonhidrat bulunuyor. Bence de günlük bu kadar kullanman yeterli olacaktır. Tabi protein içeren yiyecekler yemeyide ihmal etme.

İyi sporlar :)

Back
Yukarı