Arkadaşlar proteinmarket.com isimli internet sktesinden bundan 4 ay önce 2 adet Optimum whey aldıydım..O aralar fiyat ucuzdu adamlar kargoyu baya geciktirdiler sorunlar yaşadık fakat düşe kalka birşekilde siparişler geldi sonunda..Her neyse ben protein tozunun birini kardeşime verdim diğerini ise benim kullandığım whey olduğu için onu köşede bi yerde saklıyordum..2-3 ay yattı köşede..SKT'si 202020 Eylül ama...Velhasıl kelam benim elimdeki toz bitince bunu açtım tadı tuzu yok nesguik gibi tadı var..Menşei ülke İNGİLTERE değilde İNGILTERE yazıyor..Kutunun kapagında ON kabarcığı var..Kutuyu açmadan önce sarı şerit bandrolü vardı..Kutunun altında tırtıklı kabarık işaretler var..Kapağı açtıktan sonraki alttan kırmızı beyaz kapağı örten kartondan şeyde vardı..Ama protein tozunun tadı yok nerdeyse çok hafif bi tadı var...Herşeyden önemlisi protein tozunu içtikten sonra shakeri temizlemeyince 1-2 saat gibi leş gibi kokar ama bunu sabaha kadar kapağı kapalı bırak yinede kokmuyor..Bunun sahte olduğunu nerden nasıl öğrenebilirim arkadaşlar??