Sainted beslenme günlüğü 130'dan 88'e

Sabah 09:00
4 dilim pastırma 3 yumurta beyazı 2 sarılı omlet
50 gr lor
Bitki çayı

13:00
250 gr göğüsten tavuk sote

16:00 ara öğün
1 adet elma
20 tane fındık

17:00 antreman
30 HIIT kardiyo + omuz ( carnitine 3000 mg + bimeks c )

18: 30 akşam yemeği
160 gr light ton balığı
150 gr light yoğurt
50 gr lor

Akşam beslenmesi çok iyi geçmedi, idare edicez artık.

artık hiç ekmek tüketmiyor sun sanırım zor olmuyor mu ? :)
şu spor olayını halletmem lazım iş yerine yakın bir yerde salon açılacak onu bekliyorum sabah 1 saat erken gidip spordan sonra işe gitme planım var :)

artık hiç ekmek tüketmiyor sun sanırım zor olmuyor mu ? :)
şu spor olayını halletmem lazım iş yerine yakın bir yerde salon açılacak onu bekliyorum sabah 1 saat erken gidip spordan sonra işe gitme planım var :)

Evet ekmek tuketmiyorum, nasil birsey unuttum diyebilirim :) aliskanlik olayi aslinda bende kendime sasiriyorum ama kendiliginden bunye alisiyor. Suam yag yakmaya calistigim icin ozellikle az miktarda karbonhidrat almaya calisiyorum.

Kahvaltıdan 30 dk önce 4 kuru kayısı

Haşlanmış 2 tam yumurta + 1 beyaz
100 gr lor
Nescafe
Domates

1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Ayran

1 göğüsten oluşan domatesli sote
300 gr light yoğurt
3 ufak turşu

Bugün off gündü.. Fakat tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum 3 gündür. Kabızlığın nedenini çözemedim.

Son düzenleme:
Kahvaltıdan 30 dk önce 4 kuru kayısı

Haşlanmış 2 tam yumurta + 1 beyaz
100 gr lor
Nescafe
Domates

1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Ayran

1 göğüsten oluşan domatesli sote
300 gr light yoğurt
3 ufak turşu

Bugün off gündü.. Fakat tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum 3 gündür. Kabızlığın nedenini çözemedim.

Salata dışında bi lif kaynağı yok bu bir etken olabilir diye düşünüyorum.

Hocam beslenme programımız aşağı yukarı aynı benim sabahları 1 bardak yarım yağlı süt var sadece fazla olarak, bir de şunu sorucam tavukla birlikte yoğurt alımı tavuğun sindirimi yavaşlatıyormuş bende senin gibi yoğurtsuz yiyemiyorum

Hocam beslenme programımız aşağı yukarı aynı benim sabahları 1 bardak yarım yağlı süt var sadece fazla olarak, bir de şunu sorucam tavukla birlikte yoğurt alımı tavuğun sindirimi yavaşlatıyormuş bende senin gibi yoğurtsuz yiyemiyorum

Evet öyle söylentiler var fakat light yoğurt tüketmeye çalışıyorum, yoğurtsuz yiyemiyorum alışkanlık oldu.

Evet öyle söylentiler var fakat light yoğurt tüketmeye çalışıyorum, yoğurtsuz yiyemiyorum alışkanlık oldu.

Bende yoğurtsuz yiyemiyordum zamanında. Şimdi salata yapıyorum yanında yeniyor baya.

Zeytinyağlı nar ekşili limonlu güzel bir salata yapın üstüne tavuğu koyun. Nasılda yenir dumbelllls

Bende yoğurtsuz yiyemiyordum zamanında. Şimdi salata yapıyorum yanında yeniyor baya.

Zeytinyağlı nar ekşili limonlu güzel bir salata yapın üstüne tavuğu koyun. Nasılda yenir dumbelllls

Bu hafta dediğin gibi deniycem rajev bakalım sindirimde ( mağdurum sindirim kousunda ) farklılık olacak mı. Aslında bu bekarlıktan dolayı yoğurt kolayıma geliyor tamamen tembellikten kaynaklı salata yapmamam :p

Sabah 10:00
Haşlanmış 1 tam yumurta + 2 beyaz
100 gr lor+otlu ğeynir
Domates
Yeşilçay
3 tane zeytin

13:00 kaçamak :)
25 gr damak çikolata (10 gündür dolapta bana bakıyordu kaçamak yaptım)

14:00 antreman
45 dk hııt kardiyo +karın (carnitine + nescafe) çikolatayı anca böyle eritebilirdim :)

16:00
5 adet içli köfte haşlanmış
Koca bir tabak salata özlemişim

19;30 akşam yemeği
1 porsiyon tavuk döner
3 ufak turşu

Bugün kaçamak yapıp çikolata yedim diye vicdan yapıp 45 dk kardiyo yaptım. Birkaç gün sindirim sistemi düzelsin diye yoğurdu kesip salataya yönelmeyi düşünüyorum.

Haşlanmış 1 tam yumurta + 2 beyaz
2 dilim pastırma
100 gr lor+otlu peynir
Domates
Yeşilçay
3 tane zeytin

13:30 öğle yemeği
160 gr light ton balıklı salata

1 avuç fındık

17:30 antreman
30 dk hııt kardiyo + göğüs +bacak ( carnitine+c bemiks)

19:30 akşam
1 kase mercimek çorbası
150 gr hindi sote
Salata

Beslenme iyidir fakat vücut direnç göstermeye başladı kilo vermemek için. Carnitinler bitince termojenik yağ yakıcıya geçmeyi düşünüyorum ocak ayında. Önerilerinizi bekliyorum.

18.12.2012 günlüğü

Haşlanmış 1 tam yumurta + 1beyaz
2 dilim pastırma
100 gr lor+otlu peynir
Domates
Yeşilçay
3 tane zeytin

13:30 öğle yemeği
1 tavuk göğüs ızgarada
Salata
Ayran

1.5 elma

19:30 akşam
1 porsiyon tavuk şiş
Salata

22:00 1 avuç fındık, badem karışımı
2 dilim kek dayanamadım :)

Beslenme iyi sayılırdı dün şu kekler olmasaydı. Yorgunluktan antremana gidemedim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:45 ----------

13:00 öğle yemeği
1 porsiyon tavuk şiş
1 şiş kuşbaşı
Salata
Ayran

1 mandalina

17:00 antreman
30 dk hııt kardiyo + biceps +karın ( carnitine+c bemiks)

19:00 akşam
1 kase domates çorbası
70 gr hindi sote
100 gr köri soslu tavuk
Salata

Sabah iş yoğunluğu yüzünden kahvaltı yapamadım. Bu aralar motive olamıyorum antremanda sanırım diyet etkilerini göstermeye başladı oldukça zorlanıyorum. Ocak ayında termojenik yağ yakıcı ile birlikte + whey + creatine eklemeyi düşünüyorum

Haftada 1-2 kere karbonhidrat alımı yaparsanız direnç gösterme diye bir şey kalmaz, duraklamadan kilo vermeye devam edersiniz.

Back
Yukarı