Sakalın jilete etkisi

Merhaba benim çenemdeki sakallar sadece aynaya bakınca gözüküyorlar bu durumdan rahatsızım . Hafiften de olsa uzaktan belli olması için jiletin etkisi nedir ? jilet vurayımmı ? jilet vurursam kıllar belirgin hale gelirlermi ?
Cevabınızı bekliyorum lütfen cevap verin :)

Bu konuyu 18 kasımda açmışım . :) Bugün 1 aralık , artık çenemde hafiften sakallar çıkıyor dün jilet vurdum bugün aynaya baktığımda hemen uzamışlar :D 1 ay-2 ay hiç kesmeyeceğim hatta hiç kesemyeceğim uzasınlar uzarsa zaten uzaktan belli olurlar . Zaten 1 haftaya uzuyor .

1) Sabun köpüğü yok evde babamda köpük kullanmıyor . Köpüğün ne gibi bir etkisi olur ?
2) Sakal çıkan yere masaj ne gibi faydası olur ?
3) Sabunla traş olursam ne gibi faydası olur
Cevaplarsanız sevinirim :D Teşekkür ederim....

Sadece çenendeki sakallar uzayınca uzaktan belli oluyorlar mı ?
Kısayken sadece aynaya bakıncamı belli oluyorlar yoksa kısayken uzaktandamı belli oluyorlar ?

Yok bizim aile sivilcesiz . Bendede sivilce çıkmaz . Yüzüm tertemiz esmerim . Çenemdeki sakalları hiç kesmesem uzasa hafiftende olsa uzaktan belli olurlarmı ? Yeterki uzaktanda olsa hafiften belli olsunlar çünkü hiç uzatmadım hep jilet vurdum .

Badem yağı çok az var 2 gün dayanır anca . Sarımsak sürmem . Benim sadece sorum çenemdeki sakalları hiç kesmesem uzasalar hep hafiftende olsa uzaktan belli olurlarmı ? Sadece bunun cevabını arıyorum .

Sorunun çözümü minoksidil içeren ilaç kullanmak. Araştırabilirsin.

Back
Yukarı