sakal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
git sende dalganı geç erkek adam kıllı sakallı olur. sizde kıl bile yok:) vur dalganı biz küçüklüğümüzde kızlar bize baksın diye sakallı okula giderdik( kirli sakal) :) ortaokul lisedeyken:D

yanıtlara çok teşekkürler fakat ben bu sorunu halledeli 3 yıl oluyor yani artık sorun yok... hatta keçi sakal bile bıraktım 15 tatilinde gerçi kestik okuldan dolayı ama olsun :)

insanoğlu diyorum başka bişey demiyorum :)
ben 17 yaşındayım daha çıkmadı diye sinirleniyorum
sen çıkıyo diyo üzülüyosun.

xavihernandez inan ki sakal uğruna sinirlenilecek birşey değil... 2 günde 1 traş olmak rezalet bir şey... hele benim gibi hasas cildi olanlar için felaket... yerinde olmak çok güzel olurdu...

13-14 yaşında birinin psikolojisini bilmek lazım tabi. Sorun sakal çıkması değil, sorun diğerlerinden farklı olmak. Diğer arkadaslarında da aynı değişiklikler olsaydı bu derece kafaya takılmayacaktı.

yanıtına teşekkürler fakat sorun çözüleli çok oldu... o dönemki arkadaşlarım da da aynı durumlar vardı yani farklı değildim ama ben çekingen davranıp traş bıçağı aldıramadım yani atak değildim... okula gitmeye yakın ister istemez bu ataklığı yapmak zorunda kaldım :)

Benim bu konuda sölemek istediğim biraz farklı,şimdi bu arkadaşa psikolojik destek werioruz tamam güzel ama forumu okuyan we yaşı azcık ilerlemiş hala sakalı çıkmayan arkadaşlarımız warsa onların psikolojisini bozmaz mıyız?
Daha çok ilerde çıkar merak etme,elbet çıkıcak takma gibi destekler daha iyi olur düşüncesindeyim..

valla bozdunuz bile :) ben 20 yaşındayım ve hala sakalım çıkmadı bıyıklarım hala kedi bıyığı şeklinde çıkıyor bazen kompleks yapıyorum , ulan kösemiyim ben diye :D

Aynen, konuda nıhat dogan gıbı oldu..
Konu sahıbı kapatalım dedıkce mesaj yagıyor.. :D

:D gerçekten böyle bir durum var :) istesem bu kadar çok mesaj toplayacak topik yapamazdım...

13 yaşımda açmıştım bunu o zamanlar birde ergenlik çekingenliği vs. zaman içinde tabii youtube'nda sayesinde öğrendim traş olmayı da ve bunun gibi konularıda :)

sonuç olarak 17 yaşındayım ekimde 18 olacağım hala bu konunun aktif olması çokta gerekli değil en azından benim için çünkü her seferinde açıklama yazmak durumunda kalıyorum :)

Sakal iyi güzelde ben yaşlardaysanız ve sakal genetiğinizde geç başlıyorsa çok kötü ya.. :) Sol taraf ile sağ taraf simetrik değil şuan çenenin altı boş , babama sordum onun 24-25 yaşlarında tam olarak tamamlanmış sakalı.Benimde aynı olcak sanırım. :/ Bir an evvel simetrik olsun diye 3 günde 1 perma sharp vurmaktan bıktım :D Çıkıyorsa hemen hızlı hızlı çıksın , çıkmıyorsa hiç çıkmasın :D Gece gece içimi döktüm biraz sakal konusunu görünce mazur görün :)

Sakal iyi güzelde ben yaşlardaysanız ve sakal genetiğinizde geç başlıyorsa çok kötü ya.. :) Sol taraf ile sağ taraf simetrik değil şuan çenenin altı boş , babama sordum onun 24-25 yaşlarında tam olarak tamamlanmış sakalı.Benimde aynı olcak sanırım. :/ Bir an evvel simetrik olsun diye 3 günde 1 perma sharp vurmaktan bıktım :D Çıkıyorsa hemen hızlı hızlı çıksın , çıkmıyorsa hiç çıkmasın :D Gece gece içimi döktüm biraz sakal konusunu görünce mazur görün :)

Sakalsız cillop gibisin takma kafana.. :D

583 kişi tarafından okunmuş bu topic... efsane olmaya doğru gidiyor :) fakat artık kapatılması gerekiyor değerli adminlerim bir bakarmısınız artık :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı