sakal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 22 yaşındayım. Hala tam anlamıyla sakallarım çıkmadı. Gönül rahatlığıyla bir kirli sakal bırakamıyorum. 13 yaşındasın ve bu durumdan rahatsızsın. Ben ne diyeyim size. Ben ergenlerin genellikle sakal çıkmasını, kıllanmayı merakla beklediğini düşünürdüm. Sen de tam tersi olmuş...

salvadore_xp teşekkür ederim ama ben sakal konusunda 2 yıl önce problemliydim... ilk açtığım konuyu bulunca nostalji amaçlı uplattım :D :D ayrıca bacaklarım şu anda baya baya bir kıllandı (yani derim zor görünüyor :( ) dökme yolları arıyorum... :(

Yaşım 21.
Sakal konusunda dertliyim bende.
Az çok top sakal bırakabilecek şekilde çıkııyor ama hiç iyi durmuyor ve çok seyrek, yanaklarda ise yok denecek kadar az.

Yok mudur bunun bi çözümü, tribulus'u duydum ama denemedim kıllanmayı düzenliyor diyorlar doğrumudur?

Yaşım 21.
Az çok top sakal bırakabilecek şekilde çıkııyor ama hiç iyi durmuyor ve çok seyrek, yanaklarda ise yok denecek kadar az.

Yok mudur bunun bi çözümü, tribulus'u duydum ama denemedim kıllanmayı düzenliyor diyorlar doğrumudur?

en iyisi seninki yahu... vücutta nasıl kıl durumu? sakal çıkarma konusunda da sarımsak etkiliymiş ama bilmiyorum ne derece çıkartır...

benim herşey normal.vücuttaki kıl oranıda çıkış zamanı vs de.genetik.26 yaşında tanıdığım var kaymak gibi suratı var.Kardeşi benle yaşıt onda da sakal çıkmıyor.23 te çıkmıyorsa takmayın çokta mahtah birşey değil.bana sakal çok sağlam yakışıyor ama bazılarına hiç yakışmaz.takmayın kafaya.hiç çıkmaması kötü olabilir ama çok çıkan arkadaşlara sorsanız hiç çıkmamasını isterlerdi.2 günde 1 traş olanlar vardır.

ustura sakalı sıklaştırmada ve arttırmada iyi bi yöntem şahsen ilk kez ustura ile tıraş olcaksanız berberde olun onlar iyi yaparlar

Ben de sakal çıkmasndan o yaslaarda gerçekten utanırdım ama simdi inanılmaz bi guru duyuyorum o yastaki halime gulup geçiyorum:D

Ben hiç utanmazdım. Sakalım var ama şekilli çıkıyor elmacık kemiklerimin altları boş diğer yerler dolu gören şekilli sakal bıraktım sanıyor. Bıraz daha sıklaşsın bıyık bırakıcam bende.

Sakal çıkarmak isteyen arkadaşlar. Jilet kullansın ve vg yapsın 2 sene sonra böyle bir problem kalmaz :D

Ben hiç utanmazdım. Sakalım var ama şekilli çıkıyor elmacık kemiklerimin altları boş diğer yerler dolu gören şekilli sakal bıraktım sanıyor. Bıraz daha sıklaşsın bıyık bırakıcam bende.

Sakal çıkarmak isteyen arkadaşlar. Jilet kullansın ve vg yapsın 2 sene sonra böyle bir problem kalmaz :D

aradan 2,5 yıl geçti ve 2 günde 1 traş olmaktan bıktım (aslında garip garip çıkıyor :D )

Yaşım 21.

Tribulus konusunda fikri olan yokmu?
Vücuttaki kıllanmayı düzenlediği için sakalın gürleşmesini de sağlayabilir mi?

biraz daha açsan?

babanda eğer sakal nasılsa sende de onun aynısı çıkar. ama ekstra daha çok sakal çıkmasını istiyorsan mineral kullancaksın.

magnezyum,çinko,bakır,niasin. bunları düzenli kullanırsan bir süre sonra sakallarının çıktığını görürsün.

bide ben kendimden örnek veriyim, benim saçlarım seyrekleşmişti bir rahatsızlığımdan dolayı, doktora gittim ve çinko kapsülü verdi. 2-3 ay içinde sıklaştı saçlarım.

hülasa, çinko büyüme için bir elzemdir. hatta spor yaparken mineral alın denilmesinin sebebi aslında budur... büyümeyi tetiklemek.

ayrıca sakın tiribulus gibi şeyler kullanma. çok büyük riske girersin. çünkü testesteron hormonu östrojen için yıkıma uğrar vücut içinde. ileride başa bela olacak hastalıklara davetiye çıkartmamanızda fayda var.. olabildiğince hormon arttırıcıyı doğal gıdalardan(yulaf vs.) karşıla.

Son düzenleme:
TÜRKLÜĞÜN ŞANINDANDIR SAKAL BIYIK...aman erken yaşata jilet vurma çok rahatsız ediyosa sadece yüzün için konuşuyorum makinalar var güzel onları kullan.... saygılar

13.5 yasındasın bacak ve kolarındaki kıllardan utanıyosun bide göğüslerinde cıktıgını farzet bende 17 yasındayım göğüslerim kıl dolu 1 hafta sakal kesemesem hacı gibi oluyorum ilerde rahatsız oldugun bölgeye epilasyon yaptırırsın olur biter cok takma kafana bide bunların avantajlarından faydalan örneğin yasından olgun gözükürsün.

TÜRKLÜĞÜN ŞANINDANDIR SAKAL BIYIK...aman erken yaşata jilet vurma çok rahatsız ediyosa sadece yüzün için konuşuyorum makinalar var güzel onları kullan.... saygılar

üstad jilete vurmadım (bu tabirden de hoşlanmıyorum ama olsun :)) bildiğin erkek bıyığı gibiydi durumum :) neyseki o günler çoook geride kaldı... sen ne düşünürsün bilmem ama Türk bir ergenin yaşadığı altı temel sorun vardır..

* (o vakte kadar ortam olmamışsa) slipten boxera geçiş problemi
* bıyık, sakal çıkması
* tüylenme (genellikle aşırı tüylenme olur Türklerde :) )
* horoz, boru gibi benzetmeler yapılabilecek ses
* boy uzama ve kilo problemi
* dikkat dağınıklığı dolayısıyla ders (ayrıca öss vs vs)

çocuğunuz olursa bunlara çok dikkat ediniz lütfen...

13.5 yasındasın bacak ve kolarındaki kıllardan utanıyosun bide göğüslerinde cıktıgını farzet bende 17 yasındayım göğüslerim kıl dolu 1 hafta sakal kesemesem hacı gibi oluyorum ilerde rahatsız oldugun bölgeye epilasyon yaptırırsın olur biter cok takma kafana bide bunların avantajlarından faydalan örneğin yasından olgun gözükürsün.

yanıtlara çok teşekkürler fakat bu konuyu 3-4 yıl önce açmışım :D yani sakal konusunda bende senin gibiyim 0nd3r :) ekimden beri 17 yaşındayım artık ve sakallar fena 1 haftada hacı gibiyim aynen... göğüs konusunda da aynı durumdayım...

yinede tüm yanıtlara sağolun teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı