Sakatlandım sanırım :S

murat2

Üye
Arkadaşlar dün akşam antremanda üst göğüse halter taşıyordum çalışmak için halteri koyarken sol kolumda hani bişeyi zorlarsında gerilir kırılacak gibi olur ya iç eklemlerden birisi öyle oldu hemen bıraktım bugünde çok çok az bi sızlama oluyor,bilek felan oynatabiliyorum elimin içinin alt kısmıda çok az şişmiş gibi ama fazla belli olmuyor çok az,çatlama veya kırılma felan mı oldu diye korktum ve 5kg lık dambıl ile tüm bilek hareketlerini 5-10 kez yaptım ağrı olmuyor yaparken sadece bastırınca felan çok az bi sızlama oluyor ne olmuş olabilir tecrübesi olan var mı acaba ? zorlandımı acaba :S

bir süre ağır kaldırma ya da dinlen, bileğini ara ara sıcak suda ovarsan iyi gelir. konuyu yanlış yerde açmışsın bu arada...

Arkadaşların dediği gibi dinlenmen şart..hatta 1 hafta hiçbirşey yapma....salonda 5-10 kiloluk dambıllarla tkrar yaptım deneme amaçlı demişsin...unutmaki vücut sıcakken ağrıyı hissetmezsin...

sadece dinlen...sağlığın daha önemli...

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Yeni Başlayanlar Bölümü

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Arkadaşların dediği gibi dinlenmen şart..hatta 1 hafta hiçbirşey yapma....salonda 5-10 kiloluk dambıllarla tkrar yaptım deneme amaçlı demişsin...unutmaki vücut sıcakken ağrıyı hissetmezsin...

sadece dinlen...sağlığın daha önemli...

Teşekkür ederim,1 gün sonra denedim ağırlıklarla şuan ağrımıyor fakat bastırınca veya çok nadir sızlama oluyor çok hafif bir sızlama.
Bayrama kadar dinlenmeyi düşünüyorum.

Birde Squat Yaptığımdan beridir 2-3 gün oldu squat demirini koyduğum yer elimi değince ağrıyor yanlış yeremi koyuyorum yoksa ilk defa yapınca öyle bir ağrı olurmu acaba?

Teşekkür ederim,1 gün sonra denedim ağırlıklarla şuan ağrımıyor fakat bastırınca veya çok nadir sızlama oluyor çok hafif bir sızlama.
Bayrama kadar dinlenmeyi düşünüyorum.

Birde Squat Yaptığımdan beridir 2-3 gün oldu squat demirini koyduğum yer elimi değince ağrıyor yanlış yeremi koyuyorum yoksa ilk defa yapınca öyle bir ağrı olurmu acaba?

Barın vücuduna değen yerlerine sünger koyabilirsin.Salon daki hocana söyle bir şeyler verecektir.

Back
Yukarı