Salon 6 gün açık.

Merhaba arkadaşlar geçen sene ankarada yaşıyordum ve haliyle 7 gün açık spor salonları mevcuttu şimdi okul vasıtasıyla trabzona gelmek zorunda kaldım burada 7 gün açık spor salonu yok pazar günleri kapalı tahmin edeceğiniz üzere ve bu zamana kadar 3 gün spor 1 gün dinleme programını yapıp güzel verim almıştım buraya gelince haliyle düzenim bozuldu.
Size sorum şu olacak 3+1 in yerine bana önerebileceğiniz bölge antrenmanları var mı hangi antrenmandan ne gibi fayda alırım yardımcı olursanız büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Şimdiden teşekkürler :) .

Ne konular var yav adam 1 gün spor yapamayacam diye konu açıyor görende sanacak mr Olympia
Mr Olympia ile alakalı bir durum değil kendimi motive ve mutlu etmekle alakalı bir durum bu sporuda seven biri olarak düzenli bir programa sahip olmamak benim düzenimi bozuyor ama sizde haklısınız sonuçta bir Mr Olympia değiliz :) .[DOUBLEPOST=1550567828][/DOUBLEPOST]
ben
3+3+off yapıyorum
göğüs arkakol
sırt önkol
omuz bacak
göğüs arkakol
sırt önkol
omuz bacak
off
Çok teşekkür ederim hocam ulaire ve sana ilginizden dolayı :) .
Başka bir fikri olan varsa bilmek,öğrenmek isterim.

Merhaba arkadaşlar geçen sene ankarada yaşıyordum ve haliyle 7 gün açık spor salonları mevcuttu şimdi okul vasıtasıyla trabzona gelmek zorunda kaldım burada 7 gün açık spor salonu yok pazar günleri kapalı tahmin edeceğiniz üzere ve bu zamana kadar 3 gün spor 1 gün dinleme programını yapıp güzel verim almıştım buraya gelince haliyle düzenim bozuldu.
Size sorum şu olacak 3+1 in yerine bana önerebileceğiniz bölge antrenmanları var mı hangi antrenmandan ne gibi fayda alırım yardımcı olursanız büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Şimdiden teşekkürler :) .
3+3 off ne demek ya. Pazartesi göğüs ön kol çalışıyorsun salı günü sırt calısırken bicepsin dinleniyor mu zannediyorsun ? Yada Omuzda press yaparken tricepsini bitirip sonra ertesi gün bench presste ağır girebilecek misin ?
haftada 3 gün fullbody compound programını yap yeterli.

3+3 off ne demek ya. Pazartesi göğüs ön kol çalışıyorsun salı günü sırt calısırken bicepsin dinleniyor mu zannediyorsun ? Yada Omuzda press yaparken tricepsini bitirip sonra ertesi gün bench presste ağır girebilecek misin ?
haftada 3 gün fullbody compound programını yap yeterli.

arkadaşlar sadece göğüs yada sadece sırt yada herhangi bir bölge çalışırken sadece o bölgenin kaslarını çalıştırabilen var mı acaba ?
benim bildiğim mesela omuz tüm bölgelerde çalışıyor...
"yardımcı bölge yorgun" mantığıyla gidersek tek doğru fullbody fakat diğer türlü gelişim sağlayanlar da var onları nasıl göz ardı edeceğiz

Bu konu zaten programlama yapmayı bilmeye geliyor.Bu yüzden triceps günü diye bir gün koyduğunuz da neyden ne kadar yapacağınızı bilmek zorundasınız.
Göğüs-Biceps
Sırt-Omuz
Bacak-Triceps
Şeklindeki bir programda ilk gün bicepsi stretch odaklı hareketlerle çok çalıştırır,göğüsü de sürekli pressle çalışırsanız ertesi günkü idmandan verim alamazsınız.Bu yüzden hangi hareketin en çok çalıştırdığını değil hangi hareketin sürdürülebilir olduğunu bilmeniz gerek.
Her yere de fullbody en iyisi onu yap geç yazmayın artık lütfen.Biri 6 gün salona gidecek kadar boş vakti varsa ve amacı kas geliştirmekse neden fullbody yapsın?

3on 1off sonrası 2 gün upper lower antrenman yapıp pazarı off a çıkarabilirsin. Antrenman volumlerini de ayarlarsan eski sisteminden çok bişey kaybetmezsin diye düşünüyorum. Dinlenmek için vaktin oluşuyor. Antrenman hacmini de azaltmadığın için kaybettiğin bir şey yok teorik olarak. Ama diyorsan haftada 6 gün spor yapmalıyım onu ayrıntılı olarak hesap etmelisin

Back
Yukarı