Salona Yeni Başladım...

ngt_psy

Üye
Salona başlayalı 1 hafta oldu ve oradaki Hoca ilk gün mekineleri göstererek pazartesi her makineden 1 set çarşamba 2 set cuma 3 set yapacaksın dedi. Tekrar sayıları da 8 ila 15 arasında. 3 gün bitiminde hala program vermedi ve aynı hareketleri devam etmemi istedi daha 3 gün oldu başlayalı dedi. Benim anlamadığım forumda bazı arkadaşlara ilk günden program veriyorlardı, acaba bu gittiğim salondaki Hocada mı fazla bilgi yok. Haftada 3 gün aynı hareketler yapılması normalmi? 2. haftaya gireceğim yine aynı hareketlere devam ediyorum

merak etme sen adaptasyon dönemindesin daha kaslarını alıştırıyorsun direk programa geçersen ağrı ve aşırı halsizlik hissedersin devam et

hocanla konuş illaki bir program yazacak hiç olmadı burda Flexor hocanın ilk 3 ay için yazmış olduğu program var ona bi göz at derim

Hocanın bir bildiği vardır fakat 2.haftaya giriyorsun vermesi lazımdı yani sana ağır gelceğini düşündü heralde ya da yapcağın programa hazırlıyordur

Senın bahsettıgın ılk gun yazılan kısıye ozel programlarda da farklılık yok pek.. Sadece bır bolge ıcın bır hareket yazıyorlar.. Sen buna dıkkat etmeye calıs.. Mesela 3 tane gogus hareketı, 3 tane bıceps hareketıne vs vs gırmıyorsan sorun yok..

5. ayımdayım arkadaşlar:) Baya kat ettik o zamanlar 1 ay tüm kasları uyarma dönemiydim. Şimdi kendim forum sayesinde öyle bilinçli oldum ki artık yeni başlayanlara öğüt verme aşamasındayım=)

Bizim salonda hoca yalandan ölçü alıyordu, bir bakıyordum herekese aynı program..Daha önceden hazırsan 2 hafta yeter sana uzatmaya gerek yok, ısınmaysa kasları alıştırmaksa bu bölgeselde olabilir sonuçta hafif kaldırırsın birşey olmaz...
Her spor türünde en önemlisi ilk 2 haftayı atlatma devresidir dostum kimisi tribale bağlar ölümüne çalışıp 1 hafta sonra spor kariyerine son verir gerçektende her sporun kendine has disiplin ve kuralları var uymak yada uymamak işte bütün mesele bu......
gul.gif

Back
Yukarı