Salonda Kafayı Yedirten İnsanlar

Nauplios

Üye
kimse kimseyi kandırmasın bazen herkes salonda çalışırken elindeki dumbellı başkasının kafasına geçirmek istemiştir. sizi de ayar eden davranışları buraya yazın bakalım neler çıkıcak.. ben bi örnekle başlayayım
- spora yeni başlamış birinin " birader o hareket öyle yapılmaz yalnız" diyip sizi milletin içinde düzeltmek istemesi..

Bi ara beast mode kol çalışırken, salonda yaklasik 2 saatir takilan yorgunlugu atmak icin salonun loca yerinde portakal suyunu içen bi amca "Çok ağır o sana hafif yap böle gelişemezsin" dedi ve uzaklaştı

Aslında ben bunda 4-5 sene önce salona giderken duyardım bunları :) Şu anki salonda kulaklık takıyorum kimseyi duymuyorum :D kimseyede bakmıyorum mis free :D
Ama önceki salonda çok onuşan oluyordu. Birde ben salonda birbirleriyle muhabbet etmeye gelmiş adamlara yar oluyorum. He bide favorim hareketin set arasında makinada oturarak mesajlasarak dinlenen mallar var arkdaşım kalk bi silkenelen malmısın :D

Nolur iyi kötü biri çalışırken ona gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakmayalim antremanimiza bakalım arkadaşlar

şöyle yazayım eğer salonda sohbet ettiğim vg konusunda geniş bilgiye sahip biriyse dikkate alırım yok 2 saat salonda turlayıp sadece biceps çalışan daha doğrusu çalıştığını sanan birisi bana tavsiyede bulunursa hiç oralı olmam ki geneldede bu işten hiçbir şey anlamayan tipler beni rahatsız etmiştir

yeni başlamış 1. ayını bile doldurmamış kişilerin yanıma gelip kaç aydır çalışıyorsun demeleri beni benden alıyor. o an bench barını o şahsa monte edesim geliyor.. Kısacası adam senin 3 4 yıllık emeğini yerle bir ediyor.. Birde yarışmaya hazirlanan biriyim bu şekilde yaklaşımı ve iyi bir vucudun aylar içinde yapılacağını zannetmek ne kadar cahiliyet içeren bir şey. Allah ıslah etsin..
Hayırlı cumalar..

"abi sen bu vücudu kaç ayda yaptın?" diye soran olursa, "ne ayı yeğenim, 3 gündür çalışıyorum, evvel gün göğüs kol çalıştım, dün omuz arka kol çalıştım, bugün sırt bacak çalıştım,sabah 3 yumurta yedim, Allah vergisi şiştim kaldım. ben de hayretler içindeyim. 3 gün daha çalışıp müsabakalara katılacağım" deyin. bırakın o çıldırsın.[DOUBLEPOST=1413547159][/DOUBLEPOST]evde çalışırken daha büyük sıkıntılar var... mesela kaldırmışım ağırlığı, kan ter içindeyim, kapı çalıyor. benim alnımdan kafamdan terler geliyor, ellerimde kesip parmak eldiven, tişört terden göbeğe yapışmış, göbek ortada.keçi gibi kokuyorum, kapıyı açıyorum, komşunun kızı! o an sizin yerinizde olmak için neler vermek isterdim bilemezsiniz.

Son düzenleme:
'Abi, kaç ayda senin gibi olurum / kaç ayda bu vücudu yaptın?' diyenlere verilecek en ters cevap kibar mimikle 'birkaç aya kalmaz öğrenirsin(iz)' den daha sert olmamalı, adam bilmiyor ne yapsın :) emeğe saygısızlıktan ziyade toyluk deyip geçmeliyiz. Salonda çalıştığım dönemde en kıl olduğum tipler rekabete girip gereksiz ağırlıkla egzersizin içine edenler, hanımların dikkatini çekmek için çırpınanlar, dağıttığı plakaları vs. olduğu gibi bırakanlar, kısacası kendini medeniyetten ziyade Ruanda ormanlarında gibi hisseden bencil gorilcikler olmuştur.

barbel curl yaparken önümde dikilen tipler

'Abi, kaç ayda senin gibi olurum / kaç ayda bu vücudu yaptın?' diyenlere verilecek en ters cevap kibar mimikle 'birkaç aya kalmaz öğrenirsin(iz)' den daha sert olmamalı, adam bilmiyor ne yapsın :) emeğe saygısızlıktan ziyade toyluk deyip geçmeliyiz. Salonda çalıştığım dönemde en kıl olduğum tipler rekabete girip gereksiz ağırlıkla egzersizin içine edenler, hanımların dikkatini çekmek için çırpınanlar, dağıttığı plakaları vs. olduğu gibi bırakanlar, kısacası kendini medeniyetten ziyade Ruanda ormanlarında gibi hisseden bencil gorilcikler olmuştur.
kesinlikle abi ben de bu foruma katıldığım ilk zamanlarda kac ayda zyzz gibi olurdum diyenlerdendim. ne bileyim ben vücut geliştirmenin bu kadar zor olduğunu
eskiden git salona çalış kasların gelişir, olmak istediğin adamların yaptığı hareketlerin aynısını yapınca onun gibi olursun sanıyordum
beslenme hakkında hiçbir bilgim yoktu
bilmiyordum hiçbir şeyi ama şimdi öğrendim
kimse anasının karnında öğrenmiyor
o arkadaşları ezmek yerine kibarca anlatmak daha iyi olur

Aha daha dun. Saftim kaymis antrenmanin sonlari, bb curl yapicam birinden yardim istedim. Eleman tek elle sadece sag taraftan destek vermeye calisiyo dengem bozuluyo, kafasina geciresim geldi bari ya dangalak, muhendislik okuyon momentten cakmiyon, jedi olsan tamam da tutmadan nasil yardim ediyon!

Bizde var bir tane mal. Gerizekalı geliyor kollar lastik gibi bir arkaya bir öne çok karizma sanıyor kendini. Baksana bir dediğinde efendim diyerek ne mal olduğunu belli ediyor, özenti.

Kaç ayda yaptın diyen bi arkadaşa 72-73 ay oldu demiştim sonradan düştü jetonu sanırım:) Bilmeyen insanları terslemek güzel bişey değil ama karşındakini hiç tanımayan birinin de soru sorarken bi kaç kere düşünmesi gerekir bana kalırsa. Onun dışında 50 kilo bench yapan bi çocuğu bütün salon izliyordu 1 hafta önce döndüm bende izlemeye başladım. Hayır acaba ne görüyorlar, neye bakıyorlar diye merak ettim sadece. İzledim izledim döndüm sonra çocuk içinden iyi sövmüştür muhtemelen.

salonda bench dips yapıyoruz hocam da sağolsun bana yardım ediyor 80kg kadar çıkardım kiloyu arada da xtend içiyorum

dayının birine videoya almasını rica ettik videoyu çekti bitirdikten sonra beni benden alan cümleyi söyledi

o içtiğin kırmızı şeyden bende içsem 2 katını basarım

Back
Yukarı