Salonlarda görmek istemediğimiz davranışlar ve şahıslar

1- Bayanların olmasını istemem.(insan istemesede kasıntı oluyor doğruya doğru)
2- Hocaların kızları daha önemsemesi hatta oturup muhabbet etmesi.
3- Bağıranlar.(Orda yalnız değilsin be adam)
4- Bunu içersem senden daha çok şişerim.
5- Salondaki bodycilerin resimlere bakıp ben bunun gibi olmak istemiyorum az kas yapayim yeter.(Kopuyorum burda :D)

6- En sevmediğim sözlerden bir kaç tanesi

Sen şimdi Arnold(veya xx) gibimi olacaksın
Hani 2 aydır gidiyorsun hiç şişmiyorsun

gibi..

bir keresinde, incline bench presste agır bir kiloya girmiştim ve salonda kimse yardım etmeyi beceremez diye, kendim tek başıma yapmak istedim ve son tekrara kadar herşey yolundaydı..son tekrarda yarım kaldırabildim ve öylece kaldım birden gücüm kesildi desem yeridir, herkesin beni izlemesine ragmen kimse gelipte yardım etmemişti, o an barı göğsümde bekletip, biraz bekletip, tekrar kaldırmaya çalıştım ve ancak öyle son tekrarı cıkardım..sonra herkese ters ters baktım tabiki.

bu durumda kendınıze kızmalıydınız! egonuzdan dolayı vg hayatınız bıtebılırdi.

en cok nefret ettigim insanlar hayvan gibi bagiranlar kasinti olanlar ve birde benim salonda birkac kisi var bayanlara okuz gibi bakiyolar bole seyler olmasin diye kaliteli biryere yazildim orda bile bu tipler var demekki parayla cidden adam olunmuyo :D

bende bizim salona gelen kızlara uyuz oluyorum mahalle karılarından farkı yok sürekli geyik yapıyolar kendi aralarnda gülüşüyolar ağırlık çalışan erkeklerin surat ifadesine bakıp bakıp gülüyolar iyice uyuz oluyorum..ne amaçla geldiklerine hala anlamış değilim..bidee bizim salonda bi herif var kızlara asılmaktan doğru dürüst çalışmıyor onada uyuz oluyorum

Son düzenleme:
body building degil agirlik calistigimi anlatamadim kimseye... onune gelen "hocam sende cok agir giriyon" diyor. benim icin guc hacimden once geliyor agir kilolara girdigim zaman daha cok desarj oluyorum, salona gidis amacim bu. her yerde cahil insan basa bela kisaca.

ben en çok hocaların arkadaşlarına uyuz oluyorum...

şımarık laubali tavırlar, kahkahalar çılgın cocuk imajları...
zaten hocalarda kızlara nasıl yazıyorlar görmeniz lazım.....
diğer adamda bundan nemalanıyor işte ortam muhabbet...birisini aylardır 2 defa cross trainer 2-3 kerede dumble la gördüm...diğer zmanlar hep muhabbet hep bir geyik çevirme peşinde...
birde bunlar iiice seviyeyei düşürüp... orada kasıntıda olsa ii vucutlu temiz sempatik bir cocuk var 3-5 kişi geyiğe sarıp bunu taklit etmeler kahkahalar...buna hocaların da dahil olması...
bir hoca var sadece en süper kızlara yazar...masadan kalktıysa mutlaka ama mutlaka bir kıza yazacaktır....hatta set aralarında onu izler iddaya gireriz..hangisi felan die..oturur basına yanına ilgili tavrıyla saf kızmızı bağlar...her konu hakkında fikri vardır...en son aaa bu hareketi yanlış yapıyosun ama bak böle böle yap haha bak der en son el-kız vucudu temasını kurar...en extreme kalça çalıştırırken hangi kasların çalışacagını gösteriyordu... "bak bak nasıl kasılıyor"

birde bir kız bakılmak istemiyorsa göğüslerinin yarısı görünen tsirtler veya 1 karış şortlar giymemeli...bakılıyorsada buna kafa yormamalı...bu hayvanlık değil doğanın kuralıdır....

Genellikle ek besinlerle ilgili şehir efsaneleriyle insanı bunaltanlar.

"Kanserojen madde var onlarda, ben doktorla konuştum 'sakın içme' dedi" Bu lafı duyunca çıldırmamak elde değil. Ne kanserojen maddeymiş arkadaş, her b.kta var. Şu ana kadar 10 kere kanser olmamız gerekirdi anasını satayım.

afedersin aneximandros ben sitede bayan arkadaşların olduğunu tamamen unutmuşun bunları yazarken bazı argo kelimeler kullandım eğer mesajım rahatsız edecekse silinebilir...bu arada bayanlardanda özürdiliyorum..

abilerim ben manisadan ceyhun aynen dediğiniz gibi biri vardı salonda bench press te adam inliyodu.dışardan duyanlar 150 200 kilo kaldırıyo filan zannederler adam 40 kiloyla çalışıyodu.Adam salona geldimi bizde ne motivasyon kalıyodu nede çalışma!!

ehehe 13 yaşlarındayken 1 ay falan gaza gelip salona gitmiştim uyuz oldugunuz herşeyi yapmıştım ama çocuk oldugum için batmıyodu millete.

dusa giripte kese yapanlara

yanlis hareket yapanlari uyardiginda sana cok bilmis diyecek kadar ukala olanlara

kendi cinsinden oldugu halde askinti olanlara film teklifleride bunun icinde artik ne kadar dogru

altmis yetmis kilo ile bench yaparken aniranlara

130 kilo bench yaptigimi yazdigim zaman inanmayip video ekle diyen daha sonra tecrübe puanimi 10 dan 9 a düsürenlere acayip gicigim

kımseyle ılgılenmeyemn antrenor

hareketı dogru yaptıgım halde ısrarla yanlıs yapmamı ısteyen antrenor

abı sen ılac mı kullanıyon dıyen arkadas

o kadar seyı bende ıcsem ole olurum dıyen arkadas

175 boya 65 kılo olup ta ant boyunca karın kaslarına bakıp bu kadar yeter dıyen arkadas

hocanın arkadasları

salona 5 kısı yazılıpta bır aletı yarım saat tutanlar

mılıtary press yaparken yanıma gelıp cok agır calısıyon ılerde fıtık olusun dıyen kısı

bende v.g yapıcam ama senın kadar olmak sıtemıom dıyen arkadas

akulda-dershanede benı tavuk pılav yerken gorup daha ne kadar yıcen brak artık sporu dıyenler

ıctıgım supplementlerı hormon zannedıp zararlı dıyenler(kı bu tıpler ıckıden sıgaraya her turlu zarlıyı kullanıyor)

v.g yapıyorum dıyınce brak sarkarsın dıyenler

benchte max ağırlık girerken göğsüme yumruk atan varlıktan
nefret ediyorum.

geçen gün salomda biriyle karşılaştım 2 gün sinirimden yerimde duramadım... adamın biri karısıyla spora geliyor... aldı 20 kg lık dumbelları butun hareketleri 20 kg lıklarla yapıyor... e banada lazım 15 20 25 30 kg ile hareketimi tamamlıyorum 20 kg gelince bakıyorum lavuk hala elinde saçma sapan hareketler yapıyor.. gittim kaç setin kaldı acaba çalışıyorum daha işim var dedi ama suratındaki küstah ifadeyi farkettim karısıda yanında takmadım.... ama baktım elinde dumbelları tutuyor karısıyla kikir kikir konuşuyor gittim dedim ki beraber çalışalım sen laftan anlamıyormusun çalışıyorum dedi yeni başlamış bide bayağı bir para bayıldı ya lavuk e karısınada hava atıcak... sen üyesin buraya değil mi dedim üyeyim dedi satın almış gibi davranma hareketlerine dikkat et adam gibi ortak kullanıma ait olan şeyleri başkalrınıda düşünerek kullan dedim tabi ortalık karıştı yedi dayağı karısınada rezil oldu şikayet etti beni kim takar onu sırtını sıvazladılar yolladılar....

* aminoasiti sanki esrar içiyomuş gibi dolabının derinliklerine gömülüp çaktırmadan yutmaya çalışan dallamalar.

* salonda üstsüz dolaşıp aynalardan sürekli hatunları kesen fok balığı fizikli kıllı abiler.

* spor yapmaya değilde güne gelmiş gibi davranan, ağırlık istasyonlarını fiskos masası, kondisyon bisikletlerini oturma takımı gibi kullanan ev hanımları..

* her allahın günü salona gelipte ne antrenörü nede çevresindekilerin tavsiyelerine kulak asmayan, kafasının dikine göre çalışan enteresan derecede enerjik gençler..

* nekadar çalışsam senin gibi olurum?, ben senin kadar olmak istemiyorum göbek gitsin yeter.., ben üç ay sağlam çalışsam senin gibi olurum!. gibi entteresan yorumlarda bulunan insanlar..

* paris hilton gibi giyinip makyajla salona gelen ve terlemekten korkan, enteresan derecede zayıf ve sağlıksız hatunlar.

aklıma gelen salonlarda görmek istemediğim şahıslar ve davranışları bunlar.

Son zamanlarda salona sevgililer gelmeye başladı. Salon sanki buluşma noktası gibi olmaya başladı. Sehpaların boşalmasını bekleyen bir sürü kişi varken bir de bakıyoruz ki sevgililerimiz bir sehpayı işgal etmiş ve koklaşıyorlar! Bu tiplerin sayıları salonda iyice artmaya başladı.
Yine son zamanlarda salonumuz bay megalomanlarla dolmaya başladı. Sürekli ilgi odağı olmaya çalışıyorlar, en ufak hareketlerde bile böğürüyorlar, bazen salonda güreşe tutuşuyorlar, arkadaşlarıyla aşırı derecede yılışık hareketler yapıyorlar, herkes bize baksın diye bağırarak çağırarak konuşmalar espiriler vs. 20'li yaşlarındaki bir üniversite öğrencisi nasıl bu tip hareketler yapabiliyor anlamak mümkün değil! Kısacası, salon her geçen gün daha da garip hal alıyor.

Back
Yukarı